• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Zanimljivi oglasi

Nope. Može to za manje pare. Ja sam npr moj 29 Trinitron bolji model dobio dzaba . Samo sam morao da ga spustim sa potkrovlja zgrade od 5 spratova bez lifta.
Bogme, ako si to spustao sam i zasluzio si ga dzaba.

Ja sam uradio isto sa tri pvm-a. Stara beogradska zgrada kod skupstine, plafoni 500m :D

Sent from my Samsung Galaxy Z Flip 4 using Tapatalk

Hvala na poverenju :D Ali nije bilo nimalo naivno :) Dendy bio sa mnom, sa povredjenim ledjima, da navija [emoji1787]

Sent from my Samsung Galaxy Z Flip 4 using Tapatalk

aypcny.jpg

Code:
https://novi.kupujemprodajem.com/konzole-i-igre/sega/sega-mega-drive-ii-original-sve-full/oglas/156141844

Naleteo slucajno na ovo, ako nekog zanima.

Taj lik ima 10-15 Sega kompleta (ako do sada nije prodao, redovno postavlja nove oglase). Mogao si ga upitati i za Model 1. :D

HAA-2502 je po defaultu na 60Hz, kao americke izvedbe. (y)

@Revan Kul. Video sam još jedan komplet kod njega, koji je bio već prodat.

Fin je lik. Poslao mi je dodatne fotografije bez problema, ispričali smo se ovako. Rekao mi je da su prekidači u konzoli zamenjeni i da je naknadno dodat plavi LED nazad kod konektora. Sve ostalo je stock. Ima moju preporuku za saradnju, ako još neko traži Segu, a on bude ulistao još konzola.

Ipak ću morati da povučem preporuku za saradnju. Sega je stigla malopre, otpakovao sam kutiju a unutra:
  • Strujni adapter je ulepljen vrućim lepkom za adapter za naše utičnice, oštećen je spreda, zalepljen vrućim lepkom, pa onda zalepljena crna izolirka da bi bilo manje upadljivo. Nalepnica je isfotokopirana sa originala, laminirana, pa samo zalepljena preko. Sumnjam i u samu originalnost strujnog adaptera.
  • Džojstik sa tri tastera je kopija 100%, nema nigde Sega logoa na poleđini ili kod konektora. A start taster je tvrd i nema klika.
  • Lepljen je vrućim lepkom i video adapter za AV izlaz iz konzole.

Nisam ni povezivao konzolu na TV, niti je uključivao u struju. Nisam zadovoljan stanjem generalno. Pitao sam ga da mu vratim u istom stanju kako mi je poslao, pa kada se uveri da je sve kako je i bilo, da mi vrati novac natrag. Čekam još uvek odgovor, a video je pre sat vremena poruku. Nadam se da će ispasti korektan barem u ovom slučaju.

Edit: I upravo je odgovorio. Ne želi da prihvati komplet natrag, već nudi da zameni adapter i džojstik za drugi.

IMG_7388.jpeg
IMG_7390.jpeg
IMG_7389.jpeg
IMG_7391.jpeg
IMG_7395.jpeg
IMG_7398.jpeg

Back
Top Bottom