• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Zanimljivi oglasi

To je dobro ili loše?
Iz pogleda pouzdanosti je dobro. Neki vole v1.6, ali većina ne. Nije omiljena revizija među ljubiteljima/zajednicom jer nema flash čip i u slučaju bilo kakve modifikacije mora da se čipuje fizičkim čipom (i da se restauriraju LPC vodovi na ploči pre toga) i nema mesta za dodatne RAM module (mada je nedavno pronađen način da se dodaju moduli piggy-back metodom na postojeće module). Kažu i da u pogledu kompatibilnosti neke igre imaju grafičke gličeve jer je enkoder čip zamenjen (v1.4 i v1.6 imaju Focus, a prethodne revizije su imale Conexant).

Xbox classic konzole je danas dobro čipovati ili odraditi im TSOP mod, jer bilo kakav problem sa optičkim uređajem ili fabričkim hard diskom i konzola postaje beskorisna (zabode prilikom boota na ekranu sa greškom i to je to). Kada se moduje/čipuje, može se slobodno promeniti HDD bez zaključavanja (uparivanja), a optički uređaj se može skinuti.

Ja sam se Xbox Classicom bavio prošle godine i puno toga sam naučio zahvaljujući @Omega i istraživanju problema koji su me zadesili usput. 😄

Xcalibur enkoder je dobar (najbolji?) ako planiraš igrati isključivo na CRT-u sa Scart kablom. 480i na Conexant-u u kombinaciji sa HDMI adapterima nije sjajan, bolji je Focus po tom pitanju ali onda nema velikog TSOP-a.

Prevideo sam da v1.6 ima Xcalibur enkoder čip. Focus je samo na v1.4. Dok je Conexant na v1.0 - v1.3.

IMG_8500.png
https://www.kupujemprodajem.com/konzole-i-igre/nintendo-igre/nintendo-switch-igre/oglas/154907938

Tempted, ali će ipak pasti skip. Tu kintu ću pre potrošiti na nešto korisnije što još nisam nabavio, a u planu mi je (tipa gdemu i sl.). Imam već previše stvari koje osim skupljanja prašine nemaju neku drugu svrhu.

Pazite samo vrlo lako mogu da budu digitalni kao oni NEO sto su bili na KP.

Pazite samo vrlo lako mogu da budu digitalni kao oni NEO sto su bili na KP.

Slažem . Ništa nisam na netu našao brzinski što sam pretražio. Kontam cim su novi da u kutiji imaju upustvo. Možda može neko da iscima čoveka da proveri.

Back
Top Bottom