Dal ima ikad neki prodavac sa kojim ti nisi imao svadju i probleme, mozda je problem do tebe?Ma nijedna kartica mu nije nacisto sa garancijama, ili kao ima garanciju 3 god i to kao nemacku a nema ni posrednika preko koga je ostvariva niti se zna gde je kupljena, ali kao boze moj garanciju kartica ima tamo negde i tako XD.. usao sam par puta u konverzaciju sa njim, jako bezobrazan i neprijatan lik..ne bih uzeo od njega ni da je 500e ta 3080... da mi je znati odakle samo skuplja te krseve sto dovlaci a svaka kartica je mint i fantasticna a provrti mozda furmark 5min i teraj dalje
Имам све часописе које нуди.
Profi muljatori nemaju nijednu negativnu, samo pocetnici dozvole da im negativne bleje.Dal ima ikad neki prodavac sa kojim ti nisi imao svadju i probleme, mozda je problem do tebe?
Lik ima 71 pozitivnu i 0 negativnih, bas deluje ko muljator, nema sta![]()
I zbog toga Snake nema pravo da prica o svom losem iskustvu?
Al si ga iskarao, svaka častJok, moze da prica i da okaci macku o rep.
Ovo mu vracam za bezobrazne komentare na playstation temi![]()
Ja se ne secam da je ikad neki preprodavac na kp bio ljubazan, i da je voleo nesto puno da odgovara, uglavnom sve najkrace moguce, bukv samo da das podatke za slanje, to je sve od posla sto oni ocekuju... ali to ne znaci da ces imati problema sa njima, ja bar nisam... dok kurirska sluzba, to je vec druga prica...Da se covek zapita kako neki likovi imaju sve pozitivne ocene.
Sa nekolicinom sam bio u fazonu, sacuvaj boze.
Nisu bili kulturni ni na samom pocetku a kamoli da se ne daj boze nesto sa predmetom desi, da treba da se reklamira.
Tako'e krejzi ne dozvoli da te zeza. Uvek budi 1A verzija sebe.
Otvoricemo paket ja i kurir da pogledamo pre preuzimanja.Dabogda zakacio 1 verziju kad narucis!
HahahaahahahaOtvoricemo paket ja i kurir da pogledamo pre preuzimanja.
Nemam ja ama bas nikakvih problema ni sa kim, ni kad kupujem pogotovo ne kad prodajem. Kad kupujem stvar od preko 300e normalno cu da pitam poreklo kartice, dal je uzeta preko "madjara" , dal je je od nasih i ostalo.. mnogi koje sam pitao napisu ima 3 god pisane garancije ali u oglasu nece da napise da je to nemacka garancija jer zna da je to garancija za 90% ljudi koja se kaci macku na bulju i da se nesto desi ko ce nositi za inostranstvo... nisam picajzla da smaram ljude oko sitnih detalja ali sve sto je nejasno napisano i ako izostanu neke stvari sto nisu napisane, imam pravo da znam.. a ne da on odgovara preko qrza i da ispada da ih kupac jos treba da moli da mu proda karticu, ma teraj se ti i kartice tvoje.. vecina ovih KP madjara su isto takvi, kontam ja njih da dnevno smara stotine ljudi sa kojekakvim pitanjima od koga vise od pola nisu ni kupci vec smaraci ali opet, izabrali su to zanimanje i ne zalim ih,Dal ima ikad neki prodavac sa kojim ti nisi imao svadju i probleme, mozda je problem do tebe?
Lik ima 71 pozitivnu i 0 negativnih, bas deluje ko muljator, nema sta![]()
Očigledno nikad nisi sarađivao sa moralnom gromadom poput mene. 197 pozitivnih, negativna ni u najavi, 12 godina član.Nemam ja ama bas nikakvih problema ni sa kim, ni kad kupujem pogotovo ne kad prodajem. Kad kupujem stvar od preko 300e normalno cu da pitam poreklo kartice, dal je uzeta preko "madjara" , dal je je od nasih i ostalo.. mnogi koje sam pitao napisu ima 3 god pisane garancije ali u oglasu nece da napise da je to nemacka garancija jer zna da je to garancija za 90% ljudi koja se kaci macku na bulju i da se nesto desi ko ce nositi za inostranstvo... nisam picajzla da smaram ljude oko sitnih detalja ali sve sto je nejasno napisano i ako izostanu neke stvari sto nisu napisane, imam pravo da znam.. a ne da on odgovara preko qrza i da ispada da ih kupac jos treba da moli da mu proda karticu, ma teraj se ti i kartice tvoje.. vecina ovih KP madjara su isto takvi, kontam ja njih da dnevno smara stotine ljudi sa kojekakvim pitanjima od koga vise od pola nisu ni kupci vec smaraci ali opet, izabrali su to zanimanje i ne zalim ih,
A to sto si se uhvatio za ocene, znam ljude koji su sa 300 pozitivnih zeznuli ljude zbog tipa 2-3 hiljade din, ocene nisu nikakvo merilo...
Bicemo valjda jednog dana svi bolji ljudi i postati 1A verzija sebe sa jacim oprugama
Ovo je tacno,mora da sam imao preko deset tih muljatora sa 300 plus ocena kada sam preovarao na kp,doduse nisam istrgovao sa njima ali sam iz dopisivanja shvatio da su kragujevac sabac ciganija i odustao...A to sto si se uhvatio za ocene, znam ljude koji su sa 300 pozitivnih zeznuli ljude zbog tipa 2-3 hiljade din, ocene nisu nikakvo merilo...