• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Zanimljivi oglasi

Ja dosta gledam pozitivne ocene i uvek sam imao pozitivna iskustva :D sa ljudima koji su imali sve pozitivne ocene,
čak i sa ljudima koji su bili bez ikakve ocene (iz komunikacije i razgovora ocenim kakva je osoba).
Naravno desi se da mi se pošalje nešto što nije baš u najboljem stanju ili ima neku manju manu (to su uglavnom osobe bez ocena ili sa manje pozitivnih ocena),
ali to je dosta ređe i mislim da je više do toga što su neki ljudi neupućeni, nije za svaku osobu isto značenje "kao novo", "super stanje", "dobro"...ili nisu/ne znaju sve detaljno da istestiraju.
Ali čim ima neko više od 2 negativne ocene (svakom može da se desi 1-2 negativna ocena zbog neke gluposti) to je za mene red flag i automatski veća šansa da se desi neki problem, recimo desilo mi se da sam naručio neki Wii U adapter od osobe koja ima 500 pozitivnih i oko 5-6 negativnih ocena, i pitam jel adapter 100% ispravan, prodavac potvrđuje, naravno stiže mi Wii U adapter koji gubi kontakt i ne može se smatrati ispravnim.

Naravno, ima ljudi koji dosta prodaju i imaju sve pozitivne ocene i na upite daju minimalni osnovni odgovor,
i meni to malo smeta pošto sam zainteresovan i spreman da dam novac pa bi želeo da mi se prodavac malo posveti i dam malo detaljnije odgovore/opise i informacije o predmetu za koji sam zainteresovan, ali to ne znači da ne zaslužuje da ima sve pozitivne ocene (ako ih ima),
jedino se može reći da nije komunikativan. :)

Last edited:
Mnogo gledate u te ocene da li gledate u njih kad kupujete sa ebay/alija?tamo nema osobe bez negativnih pa opet sve prodje kako treba(vecinom puta).dok mi srbi cim vidimo na kp nekog sa losom ocenom odmah lopov prevarant jbg..nazalost kod nas i 100% pozitivnih ne znaci da te nece zajebati kad tad :D kao i da je losa osoba
ako ima par negativnih.ja najvise cenim profesionalnost i ljubaznu i iskrenu komunikaciju..
Pa da, ali sto bi se reklo, po muci se poznaju junaci. Dzabe je neko ljubazan i profesionalan kad je sve super, ako kad zaskripi sve to padne u vodu.

ako je nesto skuplje mora sve da bude dobro, komunikacija, opis, ocene. ako je nesto jeftinije mogu da prihvatim donekle rizik. komunikacija i nije toliko bitna samo da nije komplet stoka. ako su opis i slike onako a on ultra ljubazan sve super to mi je vec sumnjivo. par takvih ljubaznih me je zajebalo.

ako je nesto skuplje mora sve da bude dobro, komunikacija, opis, ocene. ako je nesto jeftinije mogu da prihvatim donekle rizik. komunikacija i nije toliko bitna samo da nije komplet stoka. ako su opis i slike onako a on ultra ljubazan sve super to mi je vec sumnjivo. par takvih ljubaznih me je zajebalo.

Sta god da prodajem stavljam detaljan opis, provjeravam po tri puta, provjeravam uredjaj tik prije slanja, pazim maksimalno. Nisam imao neugodnih situacija nikad medjutim primjetio sam da su kupci jako lijeni, ne citaju, ne informisu se i imaju pogresna ocekivanja pa kasnije smaraju. Ne branim nikoga, ali mozda, samo mozda ovi likovi sto imaju veci promet ne zele zbog toga pretjerano da se cimaju. Nije opravdanje samo pokusavam uociti sablon. A te ocjene se fejkuju samo tako, iz raznih razloga.

Bas to, ako ti nesto deluje kao previse dobro da bi bilo realno, verovatno jeste. Da se razumemo, par puta sam rizikovao i profitirao, ali zato mnogo puta sam ispastao.

Kao kod osoba uživo, oni što slatko pričaju i imaju onu veštačku ljubaznost obično budu veći za****anti od onih što u kratkim crtama opišu. A najgori su mi oni oglasi kad napiše najjači model, naj naj, pa specifikacije proizvoda.. mislim čovečee nemoj mi tu copy paste specifikaciju koliko ima hdmi izlaza i koju rez. gura već napiši o tvom proizvodu konkretno šta se daje , kakvo je stanje i ostalo.. Mislim svega ima :censored:

Imam ja prazne pecatirane garancije od uvoznika sto su stizale sa nekim glupostima ako neko hoce da se zeza :D

Meni je presudno samo kragujevac šabac.
To kada vidim da piše na profilu kao mesto onda ne trgujem.

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока

Naravno, ima ljudi koji dosta prodaju i imaju sve pozitivne ocene i na upite daju minimalni osnovni odgovor,
i meni to malo smeta pošto sam zainteresovan i spreman da dam novac pa bi želeo da mi se prodavac malo posveti i dam malo detaljnije odgovore/opise i informacije o predmetu za koji sam zainteresovan, ali to ne znači da ne zaslužuje da ima sve pozitivne ocene (ako ih ima),
jedino se može reći da nije komunikativan.

Ako mislis na novu robu i preprodavce, oni ni ne znaju nista o tome sto prodaju, oni ocekuju da ti vec sve znas u vezi toga, ako ih bas nesto pitas, kazu da proverimo sa nabavljacem, ali opet ni od njih ne dobijes neku pomoc, i od njih je sve to shturo i beskorisno.
Takodje neki slabo nabadaju i srpski, recimo madjari, pa i zato drze komunikaciju sto kracom, jednom mi se desilo da razvezem pricu sa jednim, da bi video da skoro uopste ne zna nas jezik.

345C06D1-CECE-4718-95B5-B6A458C81034.png
https://www.kupujemprodajem.com/konzole-i-igre/nintendo-igre/snes-games/oglas/142754264

Back
Top Bottom