• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Zanimljivi oglasi

Apdejt, lik je u americi i sad se probudio. Poslao mi broj caleta njegovog. Kaze moze da se dodje kad god. Ako neko hoce broj nek cima na pm da ne kacim bas ovde.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Meni je sada rekao da je zena kuci i da je ostao jos jedan msi 3080 na stanju.

Turija je lokacija?

Koliko sam video i ostale karte su u odlicnom stanju,mozda bi se moglo pregovarati za cenu pa da neko uzme 3070ke ili 3060ti.

Imam ranije poruke na KP od njega,recimo 19.8. je trazio 700e za 3070.

Ja sam ovo uzeo zato sto mi je relativno blizu (50km) kuce pa sam mogao lako da odem, plus sam danas prodao kolegi 1070 za 200e pa je ispalo da me ovaj 3080 kostao samo 300e sto nije lose.Za sada vidim da karta radi i ne cuje se uopste.Ne znam ni kako da je opteretim,sta da pokrenem?

Ja nisam ni montirao, vise sam vozio od Nikole, moram neko povo da ubijem. Planiram 970 da prodam za 100ish pa ce tek onda biti dzabe. Jedino ovaj ventus nema rgb at all :D

Sreca pa sam na proslom mining crashu uzeo 1200w psu :D

Imam Control ultimate na GoGu ,on bi trebalo da bude dobar za testiranje.

Isto :D jel ok da se bode bez ono bracketa? Nije preteska?

Nije bas sranje cena ako trazi 450e za 3070, na kp polovan nema ispod 510e.
Nov je 550e najeftiniji, tako da ja cenim da bi rudarski polovnjak trebao da bude 300e da bi me zainteresovao, sad treba sacekati da ga rudari spuste na toliko, naravno prvo ce pokusati za vise, donekle i uspeti jer ima dosta nestrpljivih, ali ja mislim da je trenutno najgori trenutak da se uzme nova graficka, jer ce do nove godine cene biti mnogo nize, to se ne odnosi na 3080 za 500e, jer to stvarno jeste dobra trenutna ponuda.

Isto :D jel ok da se bode bez ono bracketa? Nije preteska?

Nije,uz malo premestanja mehanickog HDD lagano staje u CM HAF 922 kuciste,samo je pricvrsti kao i svaku drugu karticu,lagano sam je namestio.
Koji hdmi kabl mi sada treba? Imam 1080p monitor i 4k\120hz\hdmi 2.1 tv. Sada sam stavio obican kineski hdmi kod ne kupim drugi ili uzmem ovaj sa ps5 :D

Ja kupio odmah u onom gigatronu u bigu sto radi zauvek u povratku 2.1 kabl. 3m je mislim 2600.

Malo sam se sad zezao. Karta vrlo brzo nabije 70c ali ni furmark da je natera preko 79. Sto se igara tice mislim da od relevantnih imam samo hellblade remaster trenutno.

Sve max 4k rtx high ~30fps
Sve max rtx off 55-60fps
Sve max rtx off dlss quality 80-90fps

Malo sam se sad zezao. Karta vrlo brzo nabije 70c ali ni furmark da je natera preko 79. Sto se igara tice mislim da od relevantnih imam samo hellblade remaster trenutno.

Sve max 4k rtx high ~30fps
Sve max rtx off 55-60fps
Sve max rtx off dlss quality 80-90fps

Koji ti je ostatak konfiguracije? Drugi rez ti je 4k, a treci rez ti je 1080p sa DLSS?

Back
Top Bottom