Nisu teške te stvari, samo kontam treba proći par iteracija da dobijes ono što želiš. Možemo probati nešto. Ja pričao sa Lukom da nam uradi na cncu za mister.Lik popravlja stare arkejdove. Bukvalno i procesor zameni ako treba, tako da strucan jeste sigurno. Sad cu da vidim jel ima nekog making of slika za ovo.
Unrelated, koliko bi bilo tesko izmodelovati ceo dreamcast shell za printovanje npr?
Sent from my Mi 11i using Tapatalk
Aj ako uzimas nešto sa mistera cimni na disc, pa da se dogovorimo i meni trebaju neke stvari.meni je mister stavio sad sve a cekanje. Ima da pravim transformersa duze vreme... mozda nekada uzmem da se zezam sa dreamcastom, sada sam zamenio led, ubacio drzac za baterije, gdemu.....za sada dosta shell i noctua fan ostaje da se vidi hocu li nekada raditi.
Hteo sam da skenira dc ali kaze da nece to upaliti, bar ne bez mnogo modelovanja.Nisu teške te stvari, samo kontam treba proći par iteracija da dobijes ono što želiš. Možemo probati nešto. Ja pričao sa Lukom da nam uradi na cncu za mister.
Skeniraj ti. Objasniću ti kako, ako te ne mrzi.Hteo sam da skenira dc ali kaze da nece to upaliti, bar ne bez mnogo modelovanja.
Javljam ti se kad se vratim u ns.Vaj nat, pisi
@MaxaCode:https://www.kupujemprodajem.com/konzole-i-igre/nintendo/super-nintendo-classic-mini/oglas/139875704
Trazio je neko ovo valjda...