• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Zanimljivi oglasi

Isti sam merkao + da istampam gdemu mount u istoj boji kontam da bi bas bilo kul.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

meni je mister stavio sad sve a cekanje. Ima da pravim transformersa duze vreme... mozda nekada uzmem da se zezam sa dreamcastom, sada sam zamenio led, ubacio drzac za baterije, gdemu.....za sada dosta shell i noctua fan ostaje da se vidi hocu li nekada raditi.

Mislim da cu noctuu preskociti, i onako je opticki drajv mnogo glasniji od obicnog fana. Jedino mozda kao da duze traje :D

Lik popravlja stare arkejdove. Bukvalno i procesor zameni ako treba, tako da strucan jeste sigurno. Sad cu da vidim jel ima nekog making of slika za ovo.

Unrelated, koliko bi bilo tesko izmodelovati ceo dreamcast shell za printovanje npr?

Nisu teške te stvari, samo kontam treba proći par iteracija da dobijes ono što želiš. Možemo probati nešto. Ja pričao sa Lukom da nam uradi na cncu za mister.

meni je mister stavio sad sve a cekanje. Ima da pravim transformersa duze vreme... mozda nekada uzmem da se zezam sa dreamcastom, sada sam zamenio led, ubacio drzac za baterije, gdemu.....za sada dosta shell i noctua fan ostaje da se vidi hocu li nekada raditi.
Aj ako uzimas nešto sa mistera cimni na disc, pa da se dogovorimo i meni trebaju neke stvari.

Nisu teške te stvari, samo kontam treba proći par iteracija da dobijes ono što želiš. Možemo probati nešto. Ja pričao sa Lukom da nam uradi na cncu za mister.
Hteo sam da skenira dc ali kaze da nece to upaliti, bar ne bez mnogo modelovanja.

E46AE6F7-196B-4F56-9B2D-4B2C0D607BA9.pngCovek prodaje kirbija,mario golf i super mario dx. Svaka po 3000 nije los deal...
https://www.kupujemprodajem.com/kon...and-the-forgotten-land-switch/oglas/139530207

Last edited:
Code:
https://www.kupujemprodajem.com/konzole-i-igre/nintendo/super-nintendo-classic-mini/oglas/139875704

Trazio je neko ovo valjda...

Ma radi normalno, nego je taj oglas obrisan, zato ga ne prikazuje.
Dovoljno je samo obican copy/paste, bez insert link opcije, jer ga onda sjebe.

Back
Top Bottom