Omega
PS5 je đubre
Jel' ti malo spustio cijenu? Ostalo naruči sa Alija lagano ako ti se ne žuri.Kupio.Sad samo da ne dobijem ciglu. :/
Jel' ti malo spustio cijenu? Ostalo naruči sa Alija lagano ako ti se ne žuri.Kupio.Sad samo da ne dobijem ciglu. :/
Nope, nisam se cenjkao. Nikad ne bih dao pare carini tako da nije da bih imao puno sansi da nabavim u Srbiji. Nije povoljno ali nekad mora da se proguta trosak, barem se necu vise cimati sa OSSC profilima.Jel' ti malo spustio cijenu? Ostalo naruči sa Alija lagano ako ti se ne žuri.
Prvo da ovo stigne i da radi. Kad se to realizuje svakako vas cimam na mister temi sa pitanjima.Vidi da ti neko kućište uradi na cnc mašini od pleksiglasa. Ram možeš i 32MB ako te mnogo ne zanima NeoGeo, a preporuka je pored toga prekidač za napajanje i heatsink. IO Board po želji.
Sta je ovo? Jel ima neka tema o tome?
E pa kontam da može. Treba samo onaj fajl za cnc. Tako mi rece ovaj ortak, zaboravio sam koja je ekstenzija.View attachment 5455
MiSTer fpga
Jel ima neko iskustva sa ovim FPGA? Radoznao sam, verovatno ću u jednom trenutku uzeti.forum.secretlevel.org
@jovcov jel mogu i ja da se ogrebem za cnc usluge?
Kapiram da je ovo ok. Bas skidam romove za mister pa naletehE pa kontam da može. Treba samo onaj fajl za cnc. Tako mi rece ovaj ortak, zaboravio sam koja je ekstenzija.
Unrelated, koliko bi bilo tesko izmodelovati ceo dreamcast shell za printovanje npr?