• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Zanimljivi oglasi

Jel' ti malo spustio cijenu? Ostalo naruči sa Alija lagano ako ti se ne žuri.
Nope, nisam se cenjkao. Nikad ne bih dao pare carini tako da nije da bih imao puno sansi da nabavim u Srbiji. Nije povoljno ali nekad mora da se proguta trosak, barem se necu vise cimati sa OSSC profilima. 😁
Videcu da uzmem za pocetak ram,i usb hub. Ne znam samo ima li negde neko kuciste jeftino? Cak je i na aliju 4k+ kuciste.

Vidi da ti neko kućište uradi na cnc mašini od pleksiglasa. Ram možeš i 32MB ako te mnogo ne zanima NeoGeo, a preporuka je pored toga prekidač za napajanje i heatsink. IO Board po želji.

Vidi da ti neko kućište uradi na cnc mašini od pleksiglasa. Ram možeš i 32MB ako te mnogo ne zanima NeoGeo, a preporuka je pored toga prekidač za napajanje i heatsink. IO Board po želji.
Prvo da ovo stigne i da radi. Kad se to realizuje svakako vas cimam na mister temi sa pitanjima. 😀

Pa cuo sam za MiSTer, ali nisam znao dovoljno o tome da zakljucim da je to predmet oglasa.

E pa kontam da može. Treba samo onaj fajl za cnc. Tako mi rece ovaj ortak, zaboravio sam koja je ekstenzija.
Kapiram da je ovo ok. Bas skidam romove za mister pa naleteh

3930B772-9D73-489E-A065-3422DB3F6FD7.png
https://www.kupujemprodajem.com/konzole-i-igre/nintendo/snes-portabl/oglas/139506756

Znam lika koji je pravio ovo iz neke grupe na frjsu. Kvalitet je sigurno vrh iako je teska abombimacija :D Ako ni zbog cega drugog, zbog 16:9 ekrana.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Nemam ni jedan NES ili SNES, a želja mi je da ih nabavim. Koji strujni adapter ide za SNES, a koji za NES?

Ovo je abominacija, ali se razmišljam... pogotovu jer ti kažeš da je dobro izrađeno. Možda mogu da ga ulepšam ako napravim i odštampam prednju stranu.

Lik popravlja stare arkejdove. Bukvalno i procesor zameni ako treba, tako da strucan jeste sigurno. Sad cu da vidim jel ima nekog making of slika za ovo.

Unrelated, koliko bi bilo tesko izmodelovati ceo dreamcast shell za printovanje npr?

Unrelated, koliko bi bilo tesko izmodelovati ceo dreamcast shell za printovanje npr?

Ne bavim se 3D modelovanjem, tako da ne mogu da kažem. Pravim neke jednostavnije sitnice kada mi zatreba i modifikujem postojeće modele. Ali da modelujem nešto kompleksnije, ne umem još uvek. Učim polako.

Ali sigurno mogu da se nađu gotovi modeli za Dreamcast shell.

definitivno je jednostavnije dati 5k i kupiti gotov shell za dreamcast, jeste skupo ali je sigurno kvalitetnije od bilo kog stampanog.

Ne moze da se nadje model, trazio sam hard :D

Slazem se da je bolje dati lovu ali sam hteo nesto fun ali realno, dobice kinezi pare [emoji38]

ja sam hteo sa uzmem onaj toksicno zuti/zeleni shell, ali kako imam samo jedan stock dreamcast glupo mi da to budzim kad izgleda pristojno.

Back
Top Bottom