• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries Xbox Series News, Hardware Info...

Ma teraj ih u pm, gde god upletu svoje pohlepne prste, to propadne. Danas videh vest da “razmatraju” da opet podignu cenu GP-a da bi dodali i usrani CoD u games library. :mad:

Znači uskoro više neće morati da se koriste argentinske kombinacije

koliko sere ovo nije humano.
Postali su gori od politicara.
Umesto na rast mogli bi jednom da se koncetrisu na zadovoljstvo postojecih korisnika....pa ce novi korisnici doci sami.

U onom Redfall intervjuu sa Kinda Funny ekipom, Phill je vrteo pricu kako "11/10 ocenjen Starfield nece odvuci nikoga sa PlayStation-a na Xbox" i samo je handwave-ovao ceo koncept da su dobre igre neophodne. Prevalio je svu vaznost na staru izgubljenu Xbone generaciju i propustenu sansu da ugrabe igrace i njihove online acount-ove.

A ova Sara sada za stare "core" korisnike samo promovise sledeci jak konzolni hardver i novu backwards compatibiltiy inicijativu.

Last edited:
Ako GP kod nas bude oko 7e za ultimate koliko je Turska trenutno onda je to ok. Ne znam zasto bi bilo skuplje,jedino ako nas ne stave zajedno sa Slovenijom,Hr a mi ustvari pripadamo sa Bosnom,Juznim Sudanom i ostalim ekonomskim gigantima.

Ako GP kod nas bude oko 7e za ultimate koliko je Turska trenutno onda je to ok. Ne znam zasto bi bilo skuplje,jedino ako nas ne stave zajedno sa Slovenijom,Hr a mi ustvari pripadamo sa Bosnom,Juznim Sudanom i ostalim ekonomskim gigantima.
6€ ravno, molim lepo 😁

Meni nešto nije jasno. Imaju toliko dobrih studija pored sebe i onda 343i koji se raspada već jedno 6-7 godina. Halo Infinite je flop neviđeni, kako SP tako na žalost i MP. Mislim da po par hiljada igrača ima dnevno.

Zašto ako žele da se rasterete ne šutnu 343i jer su očigledno nesposobni, nego teraju tri studija koja su kupila skoro i koje prave kvalitetne igre i napravile igru za koju MS kaže nakon šuta da im treba još takvih igara. Suludo je.

Tako da, sećam se da je Bojan rekao, Ghostwire je bio jedna greška Tangoa, Redfall jedna greška Austina i kao, to je to, jedna i kraj. Ali ne bih se složio, 343i je imao 3 flopa sa NAJVEČOM I NAJBITNIJOM MS franšizom ikada i dalje su tu i ljuljkaju se i ovi ih maze i paze kao neko retardirano dete.

Meni nešto nije jasno. Imaju toliko dobrih studija pored sebe i onda 343i koji se raspada već jedno 6-7 godina. Halo Infinite je flop neviđeni, kako SP tako na žalost i MP. Mislim da po par hiljada igrača ima dnevno.

Zašto ako žele da se rasterete ne šutnu 343i jer su očigledno nesposobni, nego teraju tri studija koja su kupila skoro i koje prave kvalitetne igre i napravile igru za koju MS kaže nakon šuta da im treba još takvih igara. Suludo je.

Tako da, sećam se da je Bojan rekao, Ghostwire je bio jedna greška Tangoa, Redfall jedna greška Austina i kao, to je to, jedna i kraj. Ali ne bih se složio, 343i je imao 3 flopa sa NAJVEČOM I NAJBITNIJOM MS franšizom ikada i dalje su tu i ljuljkaju se i ovi ih maze i paze kao neko retardirano dete.
Agree to disagree, meni je SP bio ekstra. 343 se raspada iz istog razloga zbog kog je Turn10 u problemu. Imaju proprietary engine, a uzimaju samo part time developere koji mogu da ostanu maks 2 godine. Takodje, ne znam po kojim merilima je Ghostwire bio greska, na PC-u je radio ekstra. Mada, moram da budem iskren, nisam mu posvetio previse vremena, svakako sam posvetio daleko manje nego sto bih hteo da jesam.

Ne mogu da prežalim Evil Within, a ja se nadao da će biti najave za treći deo..

Ako ikada dođe kod nas, biće skuplje nego kod Turaka, na žalost.

Agree to disagree, meni je SP bio ekstra. 343 se raspada iz istog razloga zbog kog je Turn10 u problemu. Imaju proprietary engine, a uzimaju samo part time developere koji mogu da ostanu maks 2 godine. Takodje, ne znam po kojim merilima je Ghostwire bio greska, na PC-u je radio ekstra. Mada, moram da budem iskren, nisam mu posvetio previse vremena, svakako sam posvetio daleko manje nego sto bih hteo da jesam.

Ma šta pričaš, Tango je imao 65 zaposlenih, Arkane Austin 96, 343i ima 450 stalno zaposlenih. Preko toga su uzimali honorarno jer ni ovih 450 radnika ne umeju čvor sa kanapom da naprave. Slipspace engine je dobar, ali oni jednostavno nisu uspeli da izvuku maksimum. Pa vidi kada community pravi bolje mape, sa bolji efektima i sve nego što ima u SP-u u Halo Infinite. Ni Turn10 nema loš engine, nego nema sposobne radnike.

O čemu pričamo, Halo Reach bolje izgleda. Halo 4 ima open area delove koji neuporedivo bolje izgledaju nego Infinite.

Ne možeš da me ubediš da tim od 100 ljudi napravi igru koja 4x bolje izgleda od tima od 450 stalno zaposlenih.

Ghostwire je bio greška po pitanju brojki. Sasvim OK igra, ništa groundbreaking.

Prosečan broj Halo igrača u multiplayer igri je 3,170 u poslednja dva meseca. Je l to uspeh? Zbog toga treba da se zadrže 450 radnika? Oduzmi od te brojke jedno 200 externih testera i ko zna koliko zaposlenih koji igraju Infinite i pada ispod 3000 na dnevnom nivou. I oni drže studio koji je sahranio jedan od najprepoznatljivijih brendova u industriji sa 450 zaposlenih, zbog 3000 igrača dnevno.

Je l me zajebavaš?

Evil Within, Hi-Fi Rush, Ghostwire, Redfall ruku na srce, sve igre su zanimljivije oh Haloa, drugačije, uzbudljivije u nekim trenucima. Na stranu što se Redfall raspadao na početku, Infinite se i dalje raspada u najbitnijoj stavci, a to je Multiplayer.

Sa druge strane, MS i dalje ima prava na Evil Within, Ghostwire, Hi-Fi Rush, i sve ostale igre koje su držala ova dva studija. Tu je Arkane Lyon. Austin je oduvek bio support studio koji je pokušao jednu igru sam da napravi. Ni Prey nisu sami radili već im je Lyon MNOGO pomagao u razvoju, to im je prvi projekat koji su radili zajedno na daljinu.

Back
Top Bottom