• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries Xbox Series News, Hardware Info...

Brazilci su pukli sa gamingom jos se secam od PS3 dana. Ta njihova konverzija/carina nije normalna. Mislim da je kod njih PS3 bio $1500 lol.

jako-sam-zalosna-dezurno-zanovetalo.gif

Brazilci su pukli sa gamingom jos se secam od PS3 dana. Ta njihova konverzija/carina nije normalna. Mislim da je kod njih PS3 bio $1500 lol.
Forsirali su da se tehnika pravi kod njih, zato su MS/Sony/Nintendo pravili svoje fabrike za sklapanje konzole.

MS i Sony su ugasili svoje fabrike tamo a MS je nedavno i prekinuo da pravi lokalizacije za Brazilske igrace.

@Wahad Da li ovo znaci da cemo se pozdraviti sa Steel Series Arctis slusalicama na Xboxu? Ove moje su specijalno dizajnirane za Xbox i to pise na kutiji.

Tvoje su verovatno već zvanično licencirane. Prvo se digla frka oko toga, ali je juče izašla vest da će mnoge kompanije koje prave third party periferije dobiti licencu, tako da mislim da nema razloga za paniku.

Tvoje su verovatno već zvanično licencirane. Prvo se digla frka oko toga, ali je juče izašla vest da će mnoge kompanije koje prave third party periferije dobiti licencu, tako da mislim da nema razloga za paniku.

This

Sent from my iPhone using Tapatalk

Meni je odvijeno plačanje na turskom stoeu a do juče je sve radilo kakontreba kupovao sam igre direktno sa deviznog računa rajfajzen banke?
Zna neko u čemu je priblem? Imam para na kartici.

Poslato sa COL-L29 pomoću Tapatoka

Back
Top Bottom