• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries Xbox Series News, Hardware Info...

.
49da5dc57e8f48f21900ffb22985cc13.jpg

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

uf koliko sam samo voleo Cave da igram, odlična side skroler avantura koja može da se pređe nekoliko puta jer birate različite likove koji žele da izađu iz pećina

NTFS treba da ti bude drajv, jer su fajlovi fazon 8gb na sat vremena ili tako nešto.

Ako ti ne vidi odmah konzola kada muneš drajv u usb port, resetuj je dok je usb munut unutra. Ja imam taj bug ali mislim da je možda jer sam u Xbox Preview Programu.

Onda u Capture options vidiš dole da je selektovan taj drajv a ne Internal.

Ja koristim samo tako, probao sam preko OBS-a i kvalitet jeste do jaja, samo mi je problem što su mi fajlovi 30gb a za YT mi ne treba toliko crisp da bude sve.
Oooo fala k...... Sve sto si reko je tacno nego meni opet nije htelo i onda procitao na netu da moras neki third party app iskoristis da bi obrisao visak particiju koja se po defaultu pravi na drajvu kad se formatira. I izvalim ja iako mi to nije ime USBa, pise EFI, a EFI je to neko default ime za taj visak i nakraju obrisao to i sada radi sve ok. Mislim da se to samo pravi na USB drajvu a ne SD/HD jer kad sam gledao sta rade ljudi na YT, njima ispadne cista jedna particija nakon formata.

I sada kada je na sat vremena moguce snimati, koju rezoluciju vuce, 4k ili 1080? Post mi za ono default od 30 sec izabran 4K al ne znam 1 hour sta bira?

Oooo fala k...... Sve sto si reko je tacno nego meni opet nije htelo i onda procitao na netu da moras neki third party app iskoristis da bi obrisao visak particiju koja se po defaultu pravi na drajvu kad se formatira. I izvalim ja iako mi to nije ime USBa, pise EFI, a EFI je to neko default ime za taj visak i nakraju obrisao to i sada radi sve ok. Mislim da se to samo pravi na USB drajvu a ne SD/HD jer kad sam gledao sta rade ljudi na YT, njima ispadne cista jedna particija nakon formata.

I sada kada je na sat vremena moguce snimati, koju rezoluciju vuce, 4k ili 1080? Post mi za ono default od 30 sec izabran 4K al ne znam 1 hour sta bira?

1080p60 je na SX.

Inače, to ti je do USB-a ili ne znam preko kog programa si formatirao.

USB Flash drajvovi po defaultu ne dolaze sa EFI particijom. Nešto ti se sjebalo iz programa koji si formatirao pa je mislio da je taj drajv logical primary tj za sistem ili za restore sistema.

Drago mi je da vidim da se i na dalekom istoku drze srpske diplomatske skole. 🤣

Za nekoga ko nije tehnički pismen, prilično konfuzno. Nije neki 'value' iskreno.

Što se tiče ovog zadnjeg deal-a, odnosi se samo na CoD za period od 10 godina. Da su iz Sony-ja prihvatili ranije umjesto što su se žalili i lobirali po svjetskim sudovima, dobili bi sve ABK IP-jeve, ovako samo jedan koji bi svakako ostao na PlayStation-u najmanje 7 godina.

Last edited:
Za nekoga ko nije tehnički pismen, prilično konfuzno. Nije neki 'value' iskreno.

Što se tiče ovog zadnjeg deal-a, odnosi se samo na CoD za period od 10 godina. Da su iz Sony-ja prihvatili ranije umjesto što su se žalili i lobirali po svjetskim sudovima, dobili bi sve ABK IP-jeve, ovako samo jedan koji bi svakako ostao na PlayStation-u najmanje 7 godina.
Pa da mislim da su se sjebali žestoko sa ovim žalbama,jer su morali svoje poslovanje na izvolte da stave.
Što opet otvara mogućnost za kasnije žalbe ka Soniju.

Nisu dobili ništa osim tog CoD-a, a i tu će se zarada dijeliti na 80:20 u korist MS-a.
Čak je i Nintendo dobio bolji deal za nula dolara.
I na sve to sad MS ima direktan uvid na budući hardver kod konkurencije.

Promeniše naziv kako bi ukinuli Games with Gold. Iako igre koje dolaze već duže vreme nisu neke, spali smo s par igara mesečno na nijednu igru mesečno. Još jedna pobeda od strane MCRSFT...

Ponuda je bila samo do 2027. ako se dobro secam.

Mislio sam da je do 2030. Moguće da sam pobrkao nešto. Sve u svemu insistirajući na CoD-u, dobiše samo to, sve ostalo upitno.

Back
Top Bottom