• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries Xbox Series News, Hardware Info...

Nego šta. Ko Nintendo što hteo Sony, ko Sony što hteo SEGU, ko Sony što hteo Nintendo, ko Nintendo što hteo SEGU

Sve je to normalno.

E dali neko ovde koristi external drive ili USB za capture media? To jest treba vam ako zelite da snimate do sat vremena gameplay-a. Kupio sam USB, sve radi kako treba, kaze mi XSX da formatiram na PCu u NTFS, odradio i opet mi izbacuje istu poruku da ga ne registruje kao da je vec formatiran za NTFS. Odo onda na reddit, kaze mi lik formatiraj u exFAT pa onda ubaci u XSX pa izaberi format odatle...oce da formatira for game n apps al ako izaberem opciju za capture media, opet mi kaze formatiraj u NTFS. Bukvalno 2 sata glavom u zid lupam ne kontam sta je problemo.

E dali neko ovde koristi external drive ili USB za capture media? To jest treba vam ako zelite da snimate do sat vremena gameplay-a. Kupio sam USB, sve radi kako treba, kaze mi XSX da formatiram na PCu u NTFS, odradio i opet mi izbacuje istu poruku da ga ne registruje kao da je vec formatiran za NTFS. Odo onda na reddit, kaze mi lik formatiraj u exFAT pa onda ubaci u XSX pa izaberi format odatle...oce da formatira for game n apps al ako izaberem opciju za capture media, opet mi kaze formatiraj u NTFS. Bukvalno 2 sata glavom u zid lupam ne kontam sta je problemo.

NTFS treba da ti bude drajv, jer su fajlovi fazon 8gb na sat vremena ili tako nešto.

Ako ti ne vidi odmah konzola kada muneš drajv u usb port, resetuj je dok je usb munut unutra. Ja imam taj bug ali mislim da je možda jer sam u Xbox Preview Programu.

Onda u Capture options vidiš dole da je selektovan taj drajv a ne Internal.

Ja koristim samo tako, probao sam preko OBS-a i kvalitet jeste do jaja, samo mi je problem što su mi fajlovi 30gb a za YT mi ne treba toliko crisp da bude sve.

Back
Top Bottom