Fotosopja samo razmišljam ko će ovo očistiti/usisati![]()
Nitko, zapaliti i pokupiti pare od osiguranjaja samo razmišljam ko će ovo očistiti/usisati![]()
party pooperFotosop
Mnogi kazu da su ove sljokice (glitter) referenca za Fable.
Mozda je i slucajnost.
Mnogi kazu da su ove sljokice (glitter) referenca za Fable.
Mozda je i slucajnost.
Ladno nisam znao da dobijamo Evil Within 3.
Ne znam šta da očekujem ako Shinji Mikami ne radi na EW3Meni Evil Within 3 ima potpuno smisla, baš zato što je vrlo specifična igra i trenutno su retke dobre horor igre.
Inače pre par meseci je bilo i ovo
![]()
The Evil Within 3 seemingly teased in Hi-Fi Rush Easter egg
A Hi-Fi Rush Easter egg teases a "sequel to popular survival horror franchise"www.gamesradar.com
During the cinematic preceding Track 11: The Needle Drop, Chai and company are taking an elevator ride to meet Kale, the CEO of the Vandelay Corporation and the game's final boss. Just as the elevator reaches its destination, you get a split-second look at a screen that shows you've arrived at floor 776. At the bottom of the screen in small print is a feed with the weather and news. Next to "news" reads: "Sequel to popular survival horror franchise anounced [sic]."
Taj rad. Plus ne radi ni Ikumi Nakamura.Ne znam šta da očekujem ako Shinji Mikami ne radi na EW3
Ko zna na čemu radi Mikami sada, pošto više nije u Tango GNe znam šta da očekujem ako Shinji Mikami ne radi na EW3
Uuuu zamisli Stalker 2 stave console exclusiveValjalo bi da ubodu nesto:
![]()