• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries Xbox Series News, Hardware Info...

klasična gamerska gamad, jaki su na pollovima, a ne glasaju novčanicima. neće to baš tako biti u praksi

I dalje nisam video ništa intuitivnije za mene od xmb na ps3/psp
Najbolji meni ima psp(ps3) bez problema, žao mi što su sa novijim konzolama sve iskomplikovali...
Jako jednostavno korišćenje pod menija da je pravo uživanje koristiti te konzole [emoji846]

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока

Tesko ce ovo biti preokrenuto. Sad se cekaju odluke u EU i USA.

Deal za kupovinu Acti-ja je zahtevao da kupovina dobije potvrdu od UK, EU i USA. Ako deal ne prodje do kraja juna MS mora da plati ~2.5 milijarde Actiju, i vise ako probiju zadnji rok.

Ako deal ne prodje najveci gubitnik ce biti Acti. MS priva u parama, samo sad u zadnjem kvartalu su imali 18 milijardi cistog profita [uglavnom od Azure-a]. Deonicarima se cak mozda i svidi ako deal propadne, sto da bace 76 milijardi na [za MS celu korporaciju] jako malo bitan Xbox.

Seagate Xbox Storage Expansion Cards Get a Permanent Price Drop
512GB -$ 89
1TB - $149
2TB - $279

NVME gen4 drajvovi se i dalje mogu naci u slobodnoj prodaji po nizoj ceni na akcijama, ali bilo kakav pricedrop za Xbox je bio potreban odavno.

Kada bi ta cena u dolarima važila i kod nas, najbolja ponuda je 1tb po meni

Kada bi ta cena u dolarima važila i kod nas, najbolja ponuda je 1tb po meni

Ma daj 150€ za 1tb kupis polovan Series S za te pare 🤣

Fil Spenser govori o svemu sto je zadesilo Xbox u poslednje vreme i buducnosti. CMA blokada, Redfall itd.

Neverovatno mi je da CEO izadje i ovako transparentno odgovara na teska pitanja.

Rekavsi to, da li mozete da zamislite nekog glavesinu iz Nintenda ili Dzim Rajana da ovako izadje a ne prosipa konstantno neki ceo/corpo crap? :D

Last edited:
Korektan intervju. Treba videti sta narednih 10 godina nose, jel mogu da iskoriste sve te kupovine da podignu brojeve i kes, da bi mogli da podrze vece rizike sa projektima i mozda dobijemo nove zabavne stvari. To je bar nesto sto bi meni bilo kul kao igracu. Da se da sloboda i podrzi scena oko kreativnosti u svim tim njihovim studijima koji bi mogli to sebi da priuste znanjem, a msft da ih izgura kintom.

Back
Top Bottom