• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries Xbox Series News, Hardware Info...

Microsoftove reci u dokumentu koji su dali komisiji koja razmatra njihovu kupovinu Activision-a:

"Sony has more exclusive games than Microsoft, many of which are better quality".

Ne zna se ko je tuzniji i jadniji da li MS sa ovom izjavom (nije da nije istina), ili JIm Rayan iz Sonija sa izjavom ''Mi ne umemo da napravimo dobru igru kao sto Call of Duty''.

Ne zna se ko je tuzniji i jadniji da li MS sa ovom izjavom (nije da nije istina), ili JIm Rayan iz Sonija sa izjavom ''Mi ne umemo da napravimo dobru igru kao sto Call of Duty''.
Ko je uspeo da napravi nesto slicno COD-u i GTA?

Ko je uspeo da napravi nesto slicno COD-u i GTA?
To sto ljudi vole da igraju da igraju CoD ne znaci da je kvalitetno.
Recimo Killzone 2 i 3 su jedno 2000 godina ispred svakog CoD-a po svemu, ali ako uprava Sonija misli da je CoD kvalitet ko sam ja da im sudim.

Modern Warfare 2 i Black Ops kec su bili izuzetan SP Kvalitet
Ne znam ja sam dao sansu odigrao SP Blacks Ops 2 koliko se secam i meni kao ljubitelju fps igara je ono uzas, od nacina kretanja napucavanja itd.

Bilo je svakakvih pokušaja i polu-proizvoda, Mafia, Watch Dogs, Sleeping Dogs, Just Cause... ali nemaju "to nešto".

ooof, sleeping dogs je bio maestralan, nikako ne sme da ide u isti kos sa watch dogs i just cause
Davno sam igrao WD par sati ali nešto mi ostala u sjećanju janky mehanika u svakom pogledu. Just Cause mi je zabavan za povremeno rasturanje po mapi, čim pratiš priču raspada se...

Back
Top Bottom