- Reaction score
- 1,638
UrlaaaaamJoš malo pa će iz aviona da ih bacaju
UrlaaaaamJoš malo pa će iz aviona da ih bacaju
Ne zna se ko je tuzniji i jadniji da li MS sa ovom izjavom (nije da nije istina), ili JIm Rayan iz Sonija sa izjavom ''Mi ne umemo da napravimo dobru igru kao sto Call of Duty''.Microsoftove reci u dokumentu koji su dali komisiji koja razmatra njihovu kupovinu Activision-a:
"Sony has more exclusive games than Microsoft, many of which are better quality".
![]()
Microsoft admits "many" PlayStation exclusives "better quality" than those on Xbox
Microsoft has admitted that Sony has more exclusive games that are "better quality" than its own.www.eurogamer.net
Znaju deca u vrtićuuuu, a ne corpo"Sony has more exclusive games than Microsoft, many of which are better quality".
Ko je uspeo da napravi nesto slicno COD-u i GTA?Ne zna se ko je tuzniji i jadniji da li MS sa ovom izjavom (nije da nije istina), ili JIm Rayan iz Sonija sa izjavom ''Mi ne umemo da napravimo dobru igru kao sto Call of Duty''.
To sto ljudi vole da igraju da igraju CoD ne znaci da je kvalitetno.Ko je uspeo da napravi nesto slicno COD-u i GTA?
Ne znam ja sam dao sansu odigrao SP Blacks Ops 2 koliko se secam i meni kao ljubitelju fps igara je ono uzas, od nacina kretanja napucavanja itd.Modern Warfare 2 i Black Ops kec su bili izuzetan SP Kvalitet
Ko se zaista i potrudio? Zajebancije tipa Saints Row i nisu čemu.Ko je uspeo da napravi nesto slicno COD-u i GTA?
ooof, sleeping dogs je bio maestralan, nikako ne sme da ide u isti kos sa watch dogs i just causeBilo je svakakvih pokušaja i polu-proizvoda, Mafia, Watch Dogs, Sleeping Dogs, Just Cause... ali nemaju "to nešto".
Davno sam igrao WD par sati ali nešto mi ostala u sjećanju janky mehanika u svakom pogledu. Just Cause mi je zabavan za povremeno rasturanje po mapi, čim pratiš priču raspada se...ooof, sleeping dogs je bio maestralan, nikako ne sme da ide u isti kos sa watch dogs i just cause