• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Windows news,tutorials and other discussions

Ne treba očajavati, možda bude nekog AI upscaling napretka u RDNA5 zverinama.

Mislim da je u nvidia control panelu ali nisam jos probao, ne mogu zenu od hogwartsa da oteram.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Samo instaliraš nove drivere, aktiviraš RTX Video, i update-uješ Edge/Chrome. To je sav postupak.
ali treba platiti i dodatnih ~150W struje za real-time processing video snimka
Nah, upravo gledam neki 480p YT video koji izgleda bolje od 1080p stream-a uz pomoć RTX-a, ventilatori na grafičkoj se nisu ni pomakli. Tako da je praktično džabe. Nerealno dobro izgledaju matori 360p i 480p klipovi.

Last edited:
Mislim da je službeno samo za Edge i Chrome. Ali pošto je valjda i Vivaldi baziran na Chromium-u, možda i radi...

Nesto nisam impresioniran rezultatima ali definitivno cu ostaviti upaljeno.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Treba da povratim neki mali .rar fajl sto sam juce obrisao.
Koje je provereno resenje za vracanje trajno obrisanih fajlova? Da ne kopam i ne instaliram sada razno djubre, zadnji put sam to radio pre 15 godina na XP-u. :D

Jel neko koristio nesto u skorije vreme?

besplatan CPU spike!

neka bude za nauk, sačekati neko vreme pa preći na najnoviju verziju gpu drivera. nije da daju neka besna poboljšanja da mora da se nabace istog trena kada se pojave.

Instalirao bih Win11 na novi komp, pa me zanima koji je sad da kažem najbolji način da se isti aktivira? Ako je KMS, vidim da ima neki KSMAuto++, pa KSMPico, pa nisam pametan šta da koristim u te svrhe? :unsure:

Back
Top Bottom