• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Windows news,tutorials and other discussions

Verovali ili ne još ima bitnih sajtova koji su pisani za IE
Koji je to bitan sajt pisan za IE? Postoje web aplikacije po firmama koje su pisane za IE i zato samo u njemu dobro rade ali da postoji i jedan aktivan sajt koji je napisan za IE a ne za Chrome prvi put čujem.

PS. I ja koristim Edge jer je najbrži i najmanje zahtevan (ili je bar bio dok sam to pratio), verujem i da još uvek manje špijunira od Chrome-a, ali sve će se to promeniti u budućnosti, ipak je to Microsoft, i sve dobro što naprave moraju da zeznu.

Reinstaliraj Chrome i resi problem.
E, hvala ti sto si ovo napisao, naterao si me da vidim u cemu je problem, jer znas koliko je ocajno radilo, da ne poverujes...
i padne mi na pamet da pogasim sve extenzije koje imam, a imam ih dosta, i evo sad leti, radio ko na Edge-u...
Sad cu da idem jednu po jednu i da vidim koja tacno jebe.

Koji je to bitan sajt pisan za IE? Postoje web aplikacije po firmama koje su pisane za IE i zato samo u njemu dobro rade ali da postoji i jedan aktivan sajt koji je napisan za IE a ne za Chrome prvi put čujem.

PS. I ja koristim Edge jer je najbrži i najmanje zahtevan (ili je bar bio dok sam to pratio), verujem i da još uvek manje špijunira od Chrome-a, ali sve će se to promeniti u budućnosti, ipak je to Microsoft, i sve dobro što naprave moraju da zeznu.
Sajt naše agencije za zaštitu prirode na primer. Ne svi delovi ali jedan ključan. Nije jedini al je odličan primer.

E,da, probaj Brave(chromium), LibreWolf(gecko) ili makar Chromium (chrome minus sve sto je zvanicno google)

Last edited:
Sajt naše agencije za zaštitu prirode na primer. Ne svi delovi ali jedan ključan. Nije jedini al je odličan primer.
Izvini, ali ovo je samo još jedan dokaz koliko se u ovoj zemlji ne brine o prirodi a ne da su bitni i poznati sajtovi i dalje napisani za Internet Explorer.

Stize ti sad SteamOS
Sve što radi na SteamOS-u radi i na bilo kojoj aktuelnoj Linux distribuciji kada se na nju instalira Steam.

Izvini, ali ovo je samo još jedan dokaz koliko se u ovoj zemlji ne brine o prirodi a ne da su bitni i poznati sajtovi i dalje napisani za Internet Explorer.

Nema to veze sa brigom o prirodi. Stvar je mnogo prostija, i iskreno patetičnija, ali nije ovde mesto da o tome pričam.

I kao što rekoh to je samo jedan primer. Ima ih dosta i nisu samo naši.

Back
Top Bottom