• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Windows news,tutorials and other discussions

Git jeste transparentan, e sad dal je prevara unutra nek otvori svako i proveri.

tenor.gif

A jel radi ovo privremeno i sa Office 365 ili da li ima nešto sigurno a da aktivire Office 365 na određeno vreme?

A jel radi ovo privremeno i sa Office 365 ili da li ima nešto sigurno a da aktivire Office 365 na određeno vreme?
Ovo aktivira i office 365 bez vremenskog ograničenja.
Instalirao sam ga na nekoliko kompova, problema nema preko 6 meseci.
Pre toga sam ga koristio za aktivaciju office 2019 i 2021. To par godina radi bez greške...
Windows 10/11 takođe.

Last edited:
Pa pretpostavljam da može, drugačije ne vidim svrhu te verzije, mada koliko su u Microsoftu ludi, kad malo bolje razmislim, možda će samo moći da se deli preko OneDrive-a...

Juce i danas mi se Chrome vuce ko prebijena macka, znaci katastrofa... treba mu vremena cak i samo za desni klik, a kad kucam poruku, stane posle svakih par slova...

Ugasim ja Chrome, otvorim Edge, radim sve isto, ono leti sve na Edge-u...

Ovo Microsoft sa Windowsom prvo poceo da tovari pirate, a sad tovari i konkurentne browsere... dodje mi da predjem na ogavni Linux, majke mi... gde niko nece za toliko godina da napravi neki normalan i besplatan OS, pa da nam olaksaju ove osnovne stvari...

Reinstaliraj Chrome i resi problem.

A zahvali se googlu za Edge [koristi Chromium].

Edge je zakon. Odlicno radi. Sa Chromom sam zavrsio za sva vremena

Edge je super. Jedina mana mu je što je u pitanju Google Chrome samo sa još više spijuniranja, još više reklama i ugradjenim Internet Explorerom (što je u stvari jedini razlog što ga još koristimo. Verovali ili ne još ima bitnih sajtova koji su pisani za IE i Silverlight a Chrome pluginovi nisu 100% kompatibilni). Dakle, mada je Firefox govno već godinama M$ je po običaju uspeo da bude mnogo gori...

Živeo Brave. Živeo LibreWolf.

Back
Top Bottom