• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries XONE Switch PC Vampire Survivors

Gotov Legacy of the Moonspell DLC, šta znam OK je generalno, ništa specijalno u odnosu na base igru ali svakako dovoljan motiv da se drogiranje nastavi. :)

Uzeo sam sada Tides of Foscari pa ćemo videti da li je on bolji.

Inače igra + oba DLC-a su trenutno na Steamu samo 5.80E eur.

i ja sam krenuo ponovo od poslednje sesije, nakupilo se 50 achievmenta, taman materijala :)

Sta kazes Ljubo? Moze na deku sad?

Sent from my Samsung Galaxy Z Flip 4 using Tapatalk

Sta kazes Ljubo? Moze na deku sad?

Ja prešao na Decku base game odavno. Jeste, pada FPS al koga briga. Nisam probao posle update-a. Javiću utiske sledeće nedelje kad se vratim kući, ako me neko ne pretekne.

Da, nisam nosio Deck na putovanje, pored Totk ništa sem Switcha mi ne treba :)

Prebacio sam u multiplatform gaming i dodao tagove.
Kada se vrnem kutji moratju i ja da zabodem par sati, davno sam igrao, a mami me sve novo shto je ubacheno u igru.

Prebacio sam u multiplatform gaming i dodao tagove.
Kada se vrnem kutji moratju i ja da zabodem par sati, davno sam igrao, a mami me sve novo shto je ubacheno u igru.
Ja kupio na Switchu da probam. Jedna od igara koje mi nikad nije mrsko kretati od nule. Al, kao što rekoh, Totk je monopolizovao sav game time. Ono malo vremena što nisam igrao Zeldu je otišlo na Q2. Odličan port.

Ovo radi vrh na deku sad. 4w i default opcije, drzi 60 do samog kraja levela, a i tad nisam video da padne ispod 45.

Svaka im cast, pre je i 3080 bacala igra na kolena.

Pa GPU je valjda praktično nebitan za ovu igru zar ne?

Možeš da imaš i 4090 džabe ti kad je CPU bio bottleneck. Tipa koristila je jedno jezgro igra.

I meni je svakako dobro došao novi engine da mogu da se drogiram na laptopu na odmoru.

Realno, sa tom grafikom, ima smisla.

Gotov i drugi DLC, achievementi vraćeni na 100%. :)

Ako moram da biram bolji mi je od prvog, zabavniji su mi likovi i koncepti za oružja.

Malo sam se i zasitio igrom u smislu što odavno mogu da igram skroz braindead zbog svih stvari koje otključaš pa mi zbog toga nije toliko zabavno. :)

Svakako bih se vratio u igru čim dođe novi sadržaj a ako ga ne bude neće mi nešto biti krivo, dovoljno je ovo sve što je do sada izbačeno.

Gotov i drugi DLC, achievementi vraćeni na 100%. :)

Ako moram da biram bolji mi je od prvog, zabavniji su mi likovi i koncepti za oružja.

Malo sam se i zasitio igrom u smislu što odavno mogu da igram skroz braindead zbog svih stvari koje otključaš pa mi zbog toga nije toliko zabavno. :)

Svakako bih se vratio u igru čim dođe novi sadržaj a ako ga ne bude neće mi nešto biti krivo, dovoljno je ovo sve što je do sada izbačeno.
Ja volim da pocinjem igru ispocetka. Na svakoj novoj platformi mi najveci uzitak bude sam pocetak progresije, prvih dvadesetak partija. 100% imam samo na Xboxu, i mislim da cu samo tu vijati completion.

Konachno seo da odradim DLC i fino se zabavio. Da, kao shto kazhe Apex, mogu da igram braindead pa nema mnogo izazova (osim sa par likova koji imaju smetje oruzhje na pochetku). Igra ima tonu sadrzhaja, verovatno tju povremeno igrati po malo, a neki novi DLC obavezno, ako ga bude.

1696350874301.png

Krajem oktobra je bio update koji je doneo ovo:

1701768879215.png

Plus fixevi.
Tako da, sachekam lepo adventures sutra i reshavam polako.

Back
Top Bottom