• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Xseries XONE Switch PC Vampire Survivors

Igra je teska zaraza, nisam se zabavio ovoliko jos od Hades-a.
Steta sto je jos EA, ili je to bar ova verzija sto sam skinuo, ali vredi uzeti punu verziju, jer neke stvari jos fale...
Tipa kad sve vec napucas na max, igra nema vise sta da ti ponudi da nadogradujes, pa ti daje samo zlatnike ili health...
Predjoh i drugi stage, igram sa onim matorcem Poe il tako nesto se zove, zato sto on krece sa garlicom, a ja garlic obozavam, iako na kraju kad pogledas stats, pravi smesan damage, ali ja ga nagruvam na max i samo setam kroz neprijatelje, daje taj neki osecaj sigurnosti, u kombinacije sa tome-ovima i kad im skines cooldown, i dodas projectore koji prave najveci dmg, zatim wand, i recimo neki armom, stit, eventualno spinach, uglavnom mogu da se naprave bas OP kombinacije, gde mozes samo opusteno da setas mapom ili samo da stojis u mestu i nista ne radis, tad malo i postane dosadne, ali treba imati u vidu da ovo jos nije zavrsena igra.
Druga mapa mi je mnogo zanimljivija od prve, jer je koncetrisanije iskustvo, malo mi je besmisleno kad mapa ide u nedogled, pogotovo kad je ovako prazna...
Zvuci su dobri, ali jednolicno, treba def dodati jos par efekta, muzika kida, kad krene onaj sample kad otvaras kovceg, bukvalno svaki put zaigram :D
Sad igram samo da skupim sto vise zlatnike, prvo se na to koncetrisem, da bih mogao posle sve da nadogradim.
Nadam se kad izadje nova verzija, da cu moci ovu staru da pregazim sa novom, a da mi ostane sav progres... vredi uzeti original ove igre i uzeo bih, ali nema karticu za online placanje i to me jedino zaustavlja.
Fali malo bolja grafika, utegnutija, pre svega dizajn mape koji je ocajan, sve ostalo je ok, jedinice, neprijatelji, ali sama mapa je bas ruzna i prazna, jedino sto je gameplay toliko dobar i zarazan, pa se i ne primeti, plus zbog gomile desavanja na ekranu...
Takodje bas je ladan tus kad zavrsis nivo i umesto da te igra nagradi, ona te oladi tako sto te onaj demon svaki put ubije, mislim doci ce i on na red kad uradim sta sve treba, ali eto mala zamerka.
Nedostaje da se ubaci jos vise oruzja i efekta, ovo sto sad vec imam, znam vec napamet, ali da, imam u vidu da je ovo EA i verujem da ce te stvari jos ubaciti...
Ne radim mi afterburner u igri da vidim fps i ostale statse iako su nebitni, ali me nervira sto ne mogu ni skrinshow da napravim... mozda jedino ako se smanji na prozor, pa se uvati sa nekim third party resenjem, ali ko ce da se zeza.

Sve u svemu, kad srede sve probleme, bice to najmanje 8/10 za baby Hades-a.

Je l' najbolje grindovati uvek poslednji nivo koji je otključan?

nope. najbolje je da gledaš listu achievmenta i otključavaš ih lagano.
za grind je biblioteka najlakša, pa gallo tower.

ono što je ultra bitno je da na svakom od main nivoa pokupiš iteme na koje ti pokazuju zelene strelice.

Aha, čekaj ja nisam uopšte skapirao te zelene strelice. One rade šta konkretno?

Skapirao sam onu žutu strelicu koja vodi ka treasure.

yep, zelena vodi do itema koji prosto pomažu i podižu gameplay raznim fičerima.

@Undenis @Yuka Sakazaki jeste li otključali i sve secrete (bez kucanja šifri :D)

E ne, neke sam uspeo da skapiram jer su ochigledni, a za druge tje da padne nekakav walkthrough jer su mi previshe kriptichni opisi. Problem je shto retko igram neshto pored biblioteke i kule, pa samim time ni ne dobijem priliku da nadjem secret. Sretja pa nisu svi potrebni za achievemente, inache bih morao josh zabadati :D

ma nije problem walktrough, ko će da se bavi zagonetkama, samo ne treba ukucavati šifre :)

Znaci full verzija izlazi za 10 dana?
Oce biti sa novim enginom, posto sam citao kao da prebacuju igru u novi engine?

za kraj godine se planira novi engine, ali ne očekuj promenu izgleda, više zbog optimizacije, na trenutnom enginu samo se jedan cpu core opterećuje.

Je l' normalno da igra ima black barove sa strane? Odnosno nije full 16:9?

U kojoj (internoj) rezoluciji radi ova igra, jer obzirom da nema integer scaling-a kako god 'razvučem' prozor scaling ne valja...

Back
Top Bottom