• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PS4 PC Uncharted: Legacy of Thieves Collection

Pa dobro, Spidey stize na Steam sredinom avgusta.

bolje da je obratno, bole me za čovek-pauka. pre će last of us da izađe nego ovo i ako je ista firma.

Posto na ovom port radi Iron Galaxy, bolje da ga odloze nego da izbace losu igru.

[rade oni dosta dobrih portova u zadnje vreme, ali jos im nije oprosteno za prvu PC verziju Arkham Knight-a :D ]

Posto na ovom port radi Iron Galaxy, bolje da ga odloze nego da izbace losu igru.

[rade oni dosta dobrih portova u zadnje vreme, ali jos im nije oprosteno za prvu PC verziju Arkham Knight-a :D ]
Uf u tom slucaju bolje neka odloze jos malo hahaha

Nije mi jasno zašto su prvo ovo izbacili za PC. Mislim da bi bolje finansijski prošli da su prvo izbacili prva 3 dela za PC pa onda ovo.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Zato sto bi trebalo da rade od nule PS3 igre, PS4 igre su lagani projekti za portovanje posto koriste istu/slicnu arhitekturu kao PC(x86).

Mislim da sam ranije citao da misle da su ta prva tri dela sada vec staromodna i da ce cetvorka vise da zainteresuje ljude... nesto u tom fazonu...

Mislim da sam ranije citao da misle da su ta prva tri dela sada vec staromodna i da ce cetvorka vise da zainteresuje ljude... nesto u tom fazonu...
Moguce doduse Uncharted 4 jeste novija igra sa novim gameplay sistemom (grappling hook itd) ali Uncharted 2 je i dan danas meni najbolja igra iz celog serijala. Fantastican pacing od pocetka do kraja igre nesto poput Resident Evila 4.

U4 je dosta novija igra od Uncharted 1-3, mozda je od starta pravljeno da bude vise PC-friendly i dok je ND razvijao igru za PS4. Ali verovatno je najveci razlog monetarni, U4 ima mnogo veci potencijal za prodaju nego U1-U3. Plus i bas izgleda impresvino i dan danas, izgledace bas super na jakom PC hardveru.

A i sami vidimo da Playstation sporo pravi PC portove. Malo su se opekli sa HZD koji je imao perf probleme na startu, ali posle toga su portovi stizali lagano ali su svi bili super. Neke portove rade interno, a neke uz externe timove [U4 portuje malo problematican tim], pa verovatno i nema nekog fiksnog plana kada ce sta izaci. Rade na gomili portova, pa kad se privedu kraju tek onda najave datum prodaje. Sony je davno najavio U4 port, ali jos uvek nisu objavili datum prodaje. Samo dobijamo pokoji leak [za U4 sve je bilo leaked sa EGS-a].

Moguce taman ce i Miles Morales verovatno negde izmedju izaci fazon na zimu ili tako nesto.
Mislim da nema fiksnog plana, kad bude gotovo odmah ce da izbace. Nije da ce sa PC portom ugroziti prodaju necega na PS5.

Mislim da nema fiksnog plana, kad bude gotovo odmah ce da izbace. Nije da ce sa PC portom ugroziti prodaju necega na PS5.
Naravno da nece ali bilo bi glupo da izdaju dve AAA igre po punoj ceni u razmaku od lupam 2 nedelje. Jbga malo ljudi ce im dati 120 dolara ili vise za to. Zasto bi sami sebi bili konkurencija kad mogu komotno da prave gap od par meseci izmedju igara.

Evo konacno i datuma - 19. oktobar.

MinimumRecommendedPerformanceUltra
Performance Goals30 FPS @ 720p Medium Settings30 FPS @ 1080p High Settings60 FPS @ 1440p High Settings60 FPS @ 4K Ultra Settings
CPUIntel i5-4330 AMD Ryzen 3 1200Intel i7-4770 AMD Ryzen 5 1500XIntel i7-7700k AMD Ryzen 7 3700XIntel i9-9900k AMD Ryzen 9 3950X
GPUNVIDIA GTX 960 (4 GB) AMD R9 290X (4 GB)NVIDIA GTX 1060 (6 GB) AMD RX 570 (4 GB)NVIDIA RTX 2070 (8 GB) AMD RX 5700 XT (8 GB)NVIDIA RTX 3080 (10 GB) AMD RX 6800 (16 GB)
RAM8 GB (16 GB Recommended)16 GB16 GB 16 GB
OSWindows 10 64-bitWindows 10 64-bit Windows 10 64-bitWindows 10 64-bit
Storage126 GB HDD (SSD Recommended)126 GB SSD126 GB SSD 126 GB SSD

U blogpostu su spomenuli da im nije bilo lako sa Iron Galaxy-om :D :D
"It’s been a thrilling adventure with our partners at Iron Galaxy as we explored Uncharted territory for our studio’s first PC title."

Inace, odmah se primeti da je install size dosta veci na PC-u, nemamo u kucnim konfiguracijama HW decompress za Kraken.

Back
Top Bottom