Uf u tom slucaju bolje neka odloze jos malo hahahaPosto na ovom port radi Iron Galaxy, bolje da ga odloze nego da izbace losu igru.
[rade oni dosta dobrih portova u zadnje vreme, ali jos im nije oprosteno za prvu PC verziju Arkham Knight-a]
Zato sto bi trebalo da rade od nule PS3 igre, PS4 igre su lagani projekti za portovanje posto koriste istu/slicnu arhitekturu kao PC(x86).Nije mi jasno zašto su prvo ovo izbacili za PC. Mislim da bi bolje finansijski prošli da su prvo izbacili prva 3 dela za PC pa onda ovo.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Mozes preko emulatora da ih predjes na PC-uNije mi jasno zašto su prvo ovo izbacili za PC. Mislim da bi bolje finansijski prošli da su prvo izbacili prva 3 dela za PC pa onda ovo.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Vidis na to sam zaboravio skroz onda jbga pojma nemam sto nisu isli redom.Pa imaju onaj uncharted collection za ps4.
Moguce doduse Uncharted 4 jeste novija igra sa novim gameplay sistemom (grappling hook itd) ali Uncharted 2 je i dan danas meni najbolja igra iz celog serijala. Fantastican pacing od pocetka do kraja igre nesto poput Resident Evila 4.Mislim da sam ranije citao da misle da su ta prva tri dela sada vec staromodna i da ce cetvorka vise da zainteresuje ljude... nesto u tom fazonu...
Moguce taman ce i Miles Morales verovatno negde izmedju izaci fazon na zimu ili tako nesto.Ako ce ovo u oktobru, tipujem da ce onda TLOU 1 negde u martu 2023
Mislim da nema fiksnog plana, kad bude gotovo odmah ce da izbace. Nije da ce sa PC portom ugroziti prodaju necega na PS5.Moguce taman ce i Miles Morales verovatno negde izmedju izaci fazon na zimu ili tako nesto.
Naravno da nece ali bilo bi glupo da izdaju dve AAA igre po punoj ceni u razmaku od lupam 2 nedelje. Jbga malo ljudi ce im dati 120 dolara ili vise za to. Zasto bi sami sebi bili konkurencija kad mogu komotno da prave gap od par meseci izmedju igara.Mislim da nema fiksnog plana, kad bude gotovo odmah ce da izbace. Nije da ce sa PC portom ugroziti prodaju necega na PS5.
| Minimum | Recommended | Performance | Ultra | |
| Performance Goals | 30 FPS @ 720p Medium Settings | 30 FPS @ 1080p High Settings | 60 FPS @ 1440p High Settings | 60 FPS @ 4K Ultra Settings |
| CPU | Intel i5-4330 AMD Ryzen 3 1200 | Intel i7-4770 AMD Ryzen 5 1500X | Intel i7-7700k AMD Ryzen 7 3700X | Intel i9-9900k AMD Ryzen 9 3950X |
| GPU | NVIDIA GTX 960 (4 GB) AMD R9 290X (4 GB) | NVIDIA GTX 1060 (6 GB) AMD RX 570 (4 GB) | NVIDIA RTX 2070 (8 GB) AMD RX 5700 XT (8 GB) | NVIDIA RTX 3080 (10 GB) AMD RX 6800 (16 GB) |
| RAM | 8 GB (16 GB Recommended) | 16 GB | 16 GB | 16 GB |
| OS | Windows 10 64-bit | Windows 10 64-bit | Windows 10 64-bit | Windows 10 64-bit |
| Storage | 126 GB HDD (SSD Recommended) | 126 GB SSD | 126 GB SSD | 126 GB SSD |