• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PS4 PC Uncharted: Legacy of Thieves Collection

Uoci luncha kolekcije na Steamu igra je danas dobila zvanicni verified status za Steam Deck.

Fe-nDG-UoAAINnS

PC launch trejler

I PSBlog od Naughty Dog-a o pravljenju ovog PC porta

Iron Galaxy offered a partner we could trust would deliver a high-quality version of these two Uncharted games, and with whom we could work closely to better understand PC development while internally staying focused on current and future projects and bringing them to PC as well.
...
In learning so much through our partners at Iron Galaxy, we’re able to look ahead to the future of Naughty Dog games on PC more excitedly than ever.

Sledeca potvrdjena ND igra na PC-u ce biti TLOU Part1.

Posle toga mozda ce nova TLOU MP igra mozda istovremeno izaci na PS5 i PC-u. Sigurno ce kad tad i TLOU2 biti portovan.

Fino izgleda lepo je odigrati UC4 posle toliko godina iako mi je bio plan da odigram samo Lost Legacy posto sam UC4 presao na PS4 kada je izasao, odlucio sam ipak da odigram obe igre komplet.

20221019212648_1.jpg
20221019213419_2.jpg
20221019220447_1.jpg
20221019220754_1.jpg

Attachments

• 20221019213056_1.jpg
    20221019213056_1.jpg
    83.9 KB · Views: 9
Presao sam ovih dana Legacy of Thieves kolekciju iako sam odigrao Uncharted 4 na PS4 odlucio sam da ga obrnem opet pre expanzije. Sto se tice Lost Legacy expanzije ona mi je komotno najbolja igra u serijalu posle Uncharteda 2, jednostavno su pokupili sve sto valja iz prethodnih igara i to spakovali u jednu kvalitetnu expanziju.

Tako da ko nije odigrao LL a odigrao je prethodne delove LL je mandatory.

si igrao na deck-u?
Ma jok igrao sam na kratko pocetak cetvorke na decku, pa je isla igra na hold dok gpu nije stigao. Generalno na decku igram samo retro igre i emulatore (trenutno najvise PS2 igre vrtim na decku).

Ja sinoc zavrsio Lost Legacy. Sta reci odlicna igra. Kratko ali slatko iskustvo.
Ako bih bas trazio dlaku u jajetu imam dve male zamerke. Mogle su biti malo raznovrsnije lokacije i onaj open world mi se nekako ne uklapa u igru. Uncharted igre treba da budu gas od pocetka do kraja taj deo malo usporava igru. Malo smara sto te open world delove ubacuju u sve moguce igre. Evo upravo igram GoW Ascension kakav crni open world samo krljacina i guraj dalje sedim na ivici stolice sve vreme nedostaju mi takve igre.

Ja sinoc zavrsio Lost Legacy. Sta reci odlicna igra. Kratko ali slatko iskustvo.
Ako bih bas trazio dlaku u jajetu imam dve male zamerke. Mogle su biti malo raznovrsnije lokacije i onaj open world mi se nekako ne uklapa u igru. Uncharted igre treba da budu gas od pocetka do kraja taj deo malo usporava igru. Malo smara sto te open world delove ubacuju u sve moguce igre. Evo upravo igram GoW Ascension kakav crni open world samo krljacina i guraj dalje sedim na ivici stolice sve vreme nedostaju mi takve igre.
Slazem se zato mi je LL sjajan posto jedini ''open deo'' je bio chapter 3 i to je to.

Meni je prijao taj open world deo i to što je sve u jednom regionu.
Od noviteta pištolj sa prigušivačem je baš dobro došao, kao i P90 koji šuri u rafalu. Podsetilo me na moje P90 spray n pray početničke dane u CSGO i na legendarnu P90 rush B taktiku :)

Meni je prijao taj open world deo i to što je sve u jednom regionu.
Od noviteta pištolj sa prigušivačem je baš dobro došao, kao i P90 koji šuri u rafalu. Podsetilo me na moje P90 spray n pray početničke dane u CSGO i na legendarnu P90 rush B taktiku :)
Mali offtopic

Moj prvi susret sa P90 je bio u Golden Eye-u koliko se secam misija u vozu gde mozes cak i dva komada da equipujes, bukv meljes sve ispred sebe.

Back
Top Bottom