• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PS4 PC Uncharted: Legacy of Thieves Collection

Prerano je da izdaju ovo nakon GoW-a koji je pusten u prodaju pre neki dan :)

sve bi to bilo i ok da su nove igre u pitanju, ovako ne baš. no ok, nije da žurim.

a ovo za jecaje, da sam hteo da se igram na tosterima uzeo bih ps5 i xss, a ne rtx3060ti umesto njih.

Ja sam se nadao da ce biti jedna Sonijeva igra kvartalno pa zato nisam ocekivao Uncharted pre aprila za PC, nisam naleteo na neki info pre par nedelja ali verujem vam da ce biti Q3 ili Q4.

Moguce da ce u nekom kvartalu biti dve Sonijeve igre, mislio sam da ce ravnomerno dozirati PC trziste.

Poslednjih par dana razmisljam u smeru da uzmem obe konzole, a ovaj PC iz 2017 furam jos 5 godina.😄 Ionako sam do sada birao platformu sa nizim troskovima.

Ja sam moj PC ostavio za casual frendly (google, Youtube) upotrebu. Objasni ti posle zeni da si kupio grafiscku po ceni automobila. Sa konzolama sam se dugorocno obezbedio.

Ja sam moj PC ostavio za casual frendly (google, Youtube) upotrebu. Objasni ti posle zeni da si kupio grafiscku po ceni automobila. Sa konzolama sam se dugorocno obezbedio.
Kada raspuste RIGove uskoro - ima da biju ko nece neku 3060TI polovnjaka za 100 evra . Posle objasni zeni zasto si uzeo toster + 50e za svaku igru :)

Ne...nije ovoga puta rat PC i tosteri...Vec nas interesuju graficke i nase muke...A onda se pojave ovi sto likuju....Oseca se moćno sa konzolom jer mi patimo...To nije feeeer 😜 Elem, ozbiljne probleme imaju kopaci itr. Struju necu pominjati,....zabrane i najave dosta zemalja koje ce to da zabrane ili oporezuju...prelazak na 2.0 mrežu koja traje duuuuugo vremena....totalno zagusenje na trenutnoj....isplativost na kraju. I kada e desi masovna rasprodaja )sigurno vise od 70% kopaca.....onda ako imate isto misljenje - pocenjujete moc kvantiteta!!! To je pogresno... On je smrt za cenu!

Back
Top Bottom