Prerano je da izdaju ovo nakon GoW-a koji je pusten u prodaju pre neki danpffft, dick move. kao da je nova igra pa mora prvo tosteraši da se izigraju.

Jecaji tvoji su muzika za moje usi.pffft, dick move. kao da je nova igra pa mora prvo tosteraši da se izigraju.
Prerano je da izdaju ovo nakon GoW-a koji je pusten u prodaju pre neki dan![]()
Svaka častovo za jecaje, da sam hteo da se igram na tosterima uzeo bih ps5 i xss, a ne rtx3060ti umesto njih.
Ionako sam do sada birao platformu sa nizim troskovima.Kada raspuste RIGove uskoro - ima da biju ko nece neku 3060TI polovnjaka za 100 evra . Posle objasni zeni zasto si uzeo toster + 50e za svaku igruJa sam moj PC ostavio za casual frendly (google, Youtube) upotrebu. Objasni ti posle zeni da si kupio grafiscku po ceni automobila. Sa konzolama sam se dugorocno obezbedio.

A u pozadini sviraima da biju ko nece neku 3060TI polovnjaka za 100 evra
Elem, ozbiljne probleme imaju kopaci itr. Struju necu pominjati,....zabrane i najave dosta zemalja koje ce to da zabrane ili oporezuju...prelazak na 2.0 mrežu koja traje duuuuugo vremena....totalno zagusenje na trenutnoj....isplativost na kraju. I kada e desi masovna rasprodaja )sigurno vise od 70% kopaca.....onda ako imate isto misljenje - pocenjujete moc kvantiteta!!! To je pogresno... On je smrt za cenu!ovo je komotno mogao da bude besplatni patch.