• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Trejleri i Vesti 2021

Status
Not open for further replies.

Prvo sam pomislio, cool slika... a onda sam video na horizontu dva drveta iz Valinora!!! Ladno prikazase scenu pre Prvog Doba, pre nego sto ih je Morgoth unistio.
LA8wGZH.jpg

20tFeFP.jpg

Ovo bi lako mogla biti scena sa pocetka prve epizode, gde Galadrijel [bila je ziva tada] opisuje kradju silmarila, pad ta dva drveta, odlazak elfova u Middle Earth, ratove sa Morgothom, njegov pad.... i prezivljavanje jednog njegovog sluge. Bas bi bilo extra kada bi makar na kratko prikazali Fingolfinov prelaz preko leda, prvo dizanje sunca i meseca.

U svakom slucaju, they are going all in. :)

edit - Deadline:
Filming wrapped today on Season 1 of Amazon Studios’ The Lord of The Rings TV series, and now we have a premiere date.

The studio has set Friday, September 2, 2022, for the debut of the first season of the yet-to-be-titled series. New episodes will be released weekly, exclusively on Prime Video in more than 240 territories and countries worldwide. Amazon Studios also released the first series image tied to the wrap of filming in New Zealand.

It is a shot from the first episode of the series, but the studio is staying mum for now on the character and actor featured in the photo. See it below.

Last edited:
Seks scena u gorstak 3 i zlatni ninda ratnik, kad premotavas kasetu levom rukom...jer je u desnoj daljinski...naravno

Imao sam i ja dosta tih cringe momenata, pa od tad obavezeno cenzurisem pre nego sto im pustim nesto, mada imdb dosta pomaze, odmah pise koliko ima sexa u filmu, mada je to i spoiler... pa im onda uglavnom pustim kad ja vec pogledam i ako je cist ili premotam taj deo...

Lepa Sela Lepo Gore filmčina. Nikada bolji i realističniji prikaz sranja koja smo napakovali i morali da preživljavamo u to vreme, i pride sa ove distance najbolji film koji je Dragojević snimio u svojoj karijeri i koji ne popuje i sa realizmom pristupa svemu tome što se dešavalo tokom tih usranih vrmena.

ja sam dugo ziveo u ubedjenju da su svi domaci filmovi sranje i nista nisam gledao preko 20 godina, ali posto hvalite taj toliko, pogledacu...
samo ne mogu da smislim filmove tipa Zona Zamfirova, Ivkova slava i tako te filmove za ljude sa sela... ljubavne drame i ostale dosade.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom