• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Trejleri i Vesti 2021

Status
Not open for further replies.
Zabava i samo zabava. Kokice ili nachosi. Klasicni letnji action flick.

Bome meni vredelo gledati najvise zbog zadnja 2 minuta.

Olivia Munn gratis.

Meni nije bio zabavan...da sam morao jos vise da iskljucim mozak da bi uzivao onesvesto bi se.
Film je imao masu problema tokom pravljenja i ispao je kako je ispao.

Sve je bilo loše u vezi filma, vidi se da su ga seckali i dosnimavali i da nisu mogli na vreme sve da ispeglaju. Ima jedna scena pri kraju kada jedan od likova samo nestane, a ne vidi se šta mu se desilo jer je montaža toliko loša. Ja sam se barem pošteno smejao kao i na Venom-u, gde sam isto prvo soptao što gledam ovakvo sranje u bioskopu, ali onda kada uđeš u taj zonfić, lakše je. Naravno ne zaslužuju povoljne ocene i da ih bilo ko vidi da bi nastavili te skrnave franšize, ali hej barem sive ćelije odumiru.

Meni je sumanuto kad ljudi kritiku izvrnu sa prijavom bitno da je zabavno....Pa ne kritikujem ja što želim da je dosadno,...

Sta znam, odvajkada filmove/serije delim na "samo zabava" i ostalo. Sto ne znaci da ovo ostalo spada u dosadno. (y)

Mislim da ti pre tako odbraniš ono što ti je vrhunski i to je to al jbg ako nekome nije, mora da kaže.

Meni je super zabavan bio A Team al spreman sam da je nekome taj film akciono smeće ohoho

Ma jok, nemam ja problem s tim. Samo od prvog trailera procenjujem da li cu staviti u "samo zabava" korpu. Ako se zajebem, super!

Naravno, besmisleno bi bilo da mi smeta sto neko drugi i u takvim filmovima trazi (ne)logicnosti kvantne fizike, sjw gluposti, rupe u scenariju itd...

Pa pobogu, meni je mimovski Revenge of the Sith omiljeni Star Wars. :D I sve ove godine nemam problem sto (opravdano ili pak neopravdano) prequele kompletno nazivaju smecem, pa ljudi smo, razliciti.

Uf, poslednju trilogiju najverovatnije necu nikada ni reprizirati, dosta mi bilo po jedno gledanje u bioskopu. Sve sa Palpatinom kao "preterano slatkim slagom na torti".

A steta, bas gotivim Daisy, Boyegu i Oskara.

Ja sam čak Force Awakens gledao dva puta u bioskopu, nadao sam se stvarno da bi ta trilogija mogla biti zanimljiva...

Jeste, tada je i bilo nade. Force Awakens mi iz danasnjeg ugla najbezbolniji film iz trilogije. Neduzan.

Sada mogu samo da se molim da ne useru eru Revana i Malaka, ako ikada uopste i dodje do realizacije.

😲

d8yjme.jpg

Ridley Scott ce imati dobru godinu izgleda, oba filma mu izgledaju super.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom