• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Trejleri i Vesti 2021

Status
Not open for further replies.
Trebao je da unajmi nekog drugog da bude scenarista.

Kod Army of the Dead se bas oseca da je ceo film razvucen a da su istovremeno svi karakteri zbrzani. Neko od karaktera sat i po posle starta filma dobija svoj prvi 1 min emotivni momenat = eto njihove smrti u roku od 5 minuta. I tako jedan po jedan lik sve do kraja filma. :D

Al svakako gledace se. Zna da sklopi odlican vizuelni spektakl i akciju, da odabere gledljivu postavu glumaca, ko zna mozda ga usere i film zaista bude dobar [kao MoS].

Kod Army of the Dead se bas oseca da je ceo film razvucen a da su istovremeno svi karakteri zbrzani
Da, izgubio je osećaj za trajanje filma, to ako ne promeni biće propast i svemirska saga.

Zna da sklopi odlican vizuelni spektakl i akciju, da odabere gledljivu postavu glumaca,
Apsolutno, tu nema zajebavanja.

Nolan počeo da se potpisuje lažno na trejlerima kao Kodjima što radi, zajebavam se ali previše Nolanovski.

Cuo sam za ovaj film od ranije, mada mislim da je imao drugo ime.

Takodje, uopste ne vidim utisak Nolana u ovom trejleru. Vise mi lici na neki Tom Clancy bullshit.

Sve je Nolanovski od upotrebe muzike do montaže tematike....takodje odmah da napomenem nije hejt, super mi je Tenet etc...

Serija jeste losa slazem se, moglo je to mnogo bolje. Mene sto se Witcher Cona koji upravo traje/pocinje zanima gameplay trailer za EE verziju igre.

Edit. Mislim nije ultra losa/trash, ok je ali opet moralo je i moglo je to dosta bolje.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom