• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Trejleri i Vesti 2021

Status
Not open for further replies.
Jedan od mnogo najavljenih filmova sa Kana, naravno A24 odmah otkupio prava na film, pa samim tim i učestvuje u Kan trci. Ništa mi ne govori trejler, što je jebeno savršeno, kada bi većina filmskih kompanija koja unajmljuje te kompanije koje prave i uređuju iste trejlere, možda bih se ponekada iznenadio kada ne pokažu kompletan zaplet.

E ja gledam trejlere ko mentol al stvarno, bkv da mi prepričaju ceo film kroz trejler ništa ne povežem. Jedino kad već pogledam film. Valjda sam navikao sebe tako podsvesno jer volim baš da ništa ne znam.

Otići ću u težak off ali i nekada je bio problem kad spakuješ recimo umetnički film a produkcija ne zna kako da ga prezentuje pa na silu montiraju trejler u triler??? Mislim da je zato danas dobro što imaš A24 i slične u fazonu do your thing, neće niko montirati trejler za Good Time ili Uncut Gems u nešto što nije.

Evo primera jednog starijeg trejlera koji nema veze sa samim filmom, baš iz gore pomenutih razloga.

Uf, baš su ga jebeno omašili. A i taj film je teško za izreklamirati. Jako čudno predstavljena psihološka drama o gubitku i totalna demistifikacija striptiza. Dobar izbor muzike ima film.

Pre sam obožavao trejlere, sada ne mogu da ih smislim. Bespotrebni su. Daj mi dobar poster i kraći sinopsis i kupljen sam.
Uz to meni treba da vidim i kakve ocene ima, mada nažalost nisu uvek realne.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom