• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Trejleri i Vesti 2021

Status
Not open for further replies.
Nikako. Ako izdvojimo delo po kojem je nastao, to je samo još jedan Holivudski proizvod. Ako ga odvojim od književnog dela, boza za jedno popodne i da se zaboravi. Niti jačeg koncepta za kakvu seriju ili film, a Proyas fejlovao, mada zna se šta su mu veći neuspesi. Vadi Svetu ikonicu Nidže od Kaveza iz džepa.

Meni je Knowing baš solidan skoro sam ga reprizirao, pogotovo mi je onaj saj faj kraj bio top. Skroz je ko neki šajmalan odvrnut na maks, plus ceo conspiracy vibe kako odoleti.

Ja Robot sam ugasio tad pa zato pitam.

Nisi ništa propustio, Knowing samo zbog Kejdžare valja.

P.S. Imala je Dereta popust na Pinčonovu Dugu Gravitacije i ponovo je nisam uzeo. Pokušao sam da to čitam na engleskom,

ali sam shvatio da nisam jak lingvista, niti da sam zgutao neku poštenu sličicu da mi otvori čakre i amigdalu da vidim sve što je on doživeo i napisao ikada.

Ali valjan post modernistički autor, toplo preporučujem ako volite šizoidnu paranoju i beskrajni krug teorijskih zavera iz sveta u kojem obitavamo.

Pride nemaš one anotacije da ti objašnjavaju koje su reference. Ko to može da čita na izvornom i da razume sve, laže. :LOL:

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom