• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Trejleri i Vesti 2021

Status
Not open for further replies.
Edit. Mislim nije ultra losa/trash, ok je ali opet moralo je i moglo je to dosta bolje.
Mislio sam da se ovde većina ljudi oduševila serijom, ne? Nisam gledao nego kontao sam da je dobro prihvaćena

Mislio sam da se ovde većina ljudi oduševila serijom, ne? Nisam gledao nego kontao sam da je dobro prihvaćena
Pa vidi meni je bila ''ok'' ali je moglo dosta bolje. Recimo ovaj trejler prikazan malopre bas obecava cini mi se da je i veci budzet dobila serija.

Edit. Evo i YT verzije trailera u vecoj rezoluciji od onog iznad tw linka

Last edited:
Jel se to samo meni cini ili se Freji lice bas promenilo, izgleda bas drugacije

Imala je 16 godina dok je snimala S1 i 19 dok je snimala S2. Sad vise lici na Ciri iz W3. Odlozeno je bilo snimanje S2 maltene godinu dana tacno.

Odlicno izgleda S2 i Vesimir anime [koji izlazi bas brzo].

Izgleda nisu prikazali nista iz live action prequela koji pokriva preklapanje dimenzija i pravljenje prvih witchera. Ta miniserija se sad snima.

spriggan je jedan od retkih anime-a koji vizuelno stoji rame uz rame sa prvim gits-om i patlabor-om 2, vrhuncima 90s anime estetike. gledao sam ga x puta i jako mi je drag...ovo mi deluje okish u najboljem slucaju.

Gledao sam originalni Spriggan, ali da budem iskren to je bilo u vreme ili pre srednje škole i ništa mi nije ostalo u sećanju, kada sam video trejler, kao da sam nešto novo otkrio. Netflix se baš nameračio da kupi svaki klasični anime i da ga izvrne naglavačke...

kad je krenulo bio sam meh jos jedan film o lezbejkama, a onda sam video da je film verhovena, nadam se da ce biti dobar.

Dzaba mi Verhoven i dalje je to što si opisao. Ni zadnji film mi nije bio bog zna šta. Solidno ali nije mi to on.

Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom