• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Torrent trackeri i klijenti (diskusija, pozivnice)

Izgleda mi kao da su admini tamo full uradjeni...;)))) verovatno pricam sa nekim kod koga je subota noc;)))

Da nema neko invite za materialize.is?

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

TorrentLeech (TL) opens signups, invite code WINTERISCOMING

Tracker's Name: TorrentLeech

Genre: 0Day/Scene/Archive Content/Dedicated Request

Sign-up Link: https://www.torrentleech.org/user/account/signup

Additional information: use code WINTERISCOMING , for the first 10k people only

Members (active) 391k

Max Users n/a

Total Torrents 1.7m (active, with minimum 1 peer)

Total Peers 3.8m

Total Seeders 3.7m

Total Leechers 100k

​

Founded on January 2005, TorrentLeech is one of the oldest private trackers out there. TONS of FREELEECH, easy ratio policy, and a great variety of torrents.

Mene ne banuju zbog neaktivnosti, a ulogujem se tipa max dvaput godisnje. Isto i na FileList i na CrnaBerza.

Doduse, svuda sam ostavio solidan ratio, mozda ima veze.

Ako nije tajna, sta to toliko svakodnevno pretrazujes-skidas a da ga nema na javnim sajtovima (rarbg, 1337x, itd)?

samo pogledam dal je izasla neka igra za pc, 3 sec potrosim.
tl preferiram jer odmah ima gomila sidera i odmah pici punom brzinom.

Mizeran mi je upload vec par godina, ne mogu da odrzavam ratio. A da danima-nedeljama-mesecima teglim torrente odgledanih filmova/serija, ne pada mi na pamet.

Tako da Hit and run dok nekada ne dodje 50+M upload na repertoar.

Last edited:
Skoro sam bio prinudjen da skinem torent sa javnog trekera, usrao sam se da mi ne uleti neki malware. Pritom ne znam koji je legit url, svi imaju po 15 razlicitih.
Pritom na privatnim uvek dobijam vecu brzinu, bas zato sto ljudi drze torrent upaljen posle skidanja.

Inicijalni razlog zašto sam napravio prvi NAS pre 10ak godina je seedovanje skinutih torrenta. Uvek sve skidam na NAS, i ostavljam što duže moguće da seeduje. Neke torrente sam seedovao i po 2-3 godine, dok nisam reinstalirao OS na NAS.

Tako da na TL imam ratio 12, na CB ratio 40, a na FL ratio 18.5 (mada tamo nije ni teško održavati ratio).

Back
Top Bottom