• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Torrent trackeri i klijenti (diskusija, pozivnice)

Tesko je nama koji imamo samo par megabita uploada da odrzavamo ratio.

Par megabita ili 10, nije to bitna razlika, obično nema šanse da vratiš preko regularnog uploada. Poenta je da na bonus poenima popravljaš ratio, a skoro svaki tracker ima neki bonus sistem.

Brzina. Posto su ljudi u obavezi da seeduju za vecinu torrenta ima seedera i posle dosta vremena.
Na otvorenim trackerima su ok brzine za nove stvari ali ljudi cim skinu obrisu, posto jelte niko ih ne tera da seeduju pa samim tim ako hoces nesto matoro da skidas brzine su cesto ocaj.

Ovo mi je treći put da se registrujem na TL, svaki put kad su otvorene registracije napravim nalog i onda ne uđem mesecima pa mi banuju nalog zbog neaktivnosti, videćemo dokle će ovaj potrajati 😆

^isto. jedno 5 puta sam se registrovao u poslednjih 10 godina. nijedan jedini fajl nisam skinuo odatle :ROFLMAO: . sad vise necu ni da zauzimam mesto ljudima kojima ocigledno vise treba nego meni. javite ako neku akciju prave egzoticni (karagarga, cinemageddon i slicni).

• Haha
Reactions: Ace
Ovo mi je treći put da se registrujem na TL, svaki put kad su otvorene registracije napravim nalog i onda ne uđem mesecima pa mi banuju nalog zbog neaktivnosti, videćemo dokle će ovaj potrajati [emoji38]
Ja tako na hd torrents prilazim zadnjih 5 god [emoji16]

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока

• Like
Reactions: Ace
Ufff ja nisam ni bio svestan da sad imam 200 down i cak 80 up, ne znam dal su dizali u skorije vreme (mts), ja sam bio u tripu da mi je up i dalje 5x sporiji, kao sto su ranije bili oni paketi, pa bude up i do 10x sporiji.

Meni je problem sad sto uvek skidam stare stvari, od godinu dana, pa do vise godina, jer nemam prostora da sve to drzim na hardu i onda recimo tek kad mi dodje na red da igram neku igru, ja je tek onda skinem... i onda nemam apsolutno nikom da sidujem, a da se ne lazemo, sada ako ne skines nesto novo odmah prvi dan, posle par dana pozdravi se od sida, vise niko nece to skidati ili bas retko ko, a to ce razrabiti ostalih 500 koji siduju taj isti fajl.

Dakle moje iskustvo da odrzavas ratio na taj nacin - nemoguce.

Ovo sa bonusom jeste dobra stvar i tako moze, ali ko gasi komp nocu, sidovati neki torent cak 16 dana, mislim da je previse... ja jednostavno ne volim da mi torent klijent stalno stoji u pozadini i radi... da imaju neka normalnija pravila, recimo da sidujes par dana, to bi mi bilo ok.

Većina trackera ima više nego normalna pravila, zato se u obzir uzima i dužina seedovanja a ne samo upload kako ne bi zavisio od toga kolika ti je brzina i da li imaš sreće da neko skida baš to što ti seeduješ. Problemi koje ti navodiš su postojali na torrent trackerima pre 15 godina bukvalno...

Ako [kad] krenu da kaznjavaju pirateriju kod nas, preci cemo svi na cloud seedbox-ove, pa cemo onda svi da odrzavamo ratio i skupljamo poene bez problema. :D

Ja seedujem neke torrente od 2012... Nije kao da nemamo dovoljno velike hdd i sdd-ove da ne može da se odvoji malo prostora, a torrent klijent ne uzima ne znam koliki deo cpu i ram-a.

Ovo mi je treći put da se registrujem na TL, svaki put kad su otvorene registracije napravim nalog i onda ne uđem mesecima pa mi banuju nalog zbog neaktivnosti, videćemo dokle će ovaj potrajati 😆
Evo da vas obavestim da mi je banovan i ovaj treći nalog zbog neaktivnosti lol. Zaboravio da uđem na sajt 2-3 nedelje i ćao.

Evo da vas obavestim da mi je banovan i ovaj treći nalog zbog neaktivnosti lol. Zaboravio da uđem na sajt 2-3 nedelje i ćao.

Nesto tu nije kako treba. Ja ga bukvalno ni ne koristim vec par godina, samo se ulogujem jednom-dvaput godisnje (sto radim i sa ostalim trackerima gde sam neaktivan, u paketu sve)...
Ratio mi je odvajkada na preko 3, mozda to ima neke veze.

Možda je i nešto drugo po sredi. Ja se ne ulogujem po mesec i više na TL. Ali seedujem par torrent-a u trenutku.

Možda je i nešto drugo po sredi. Ja se ne ulogujem po mesec i više na TL. Ali seedujem par torrent-a u trenutku.

To sam i ja htio da napisem. Sigurno se nisam ulogovao barem 2 mjeseca, ratio mi je 2 a imao sam i 2 veca Hit and runa i ne seedujem. Isto tako nekad davno su me banovali zbog neaktivnosti. Mozda nemaju automatski proces ili to rade iz vedra neba sa nekim svojim pravilima. Ako je samo neaktivnost u pitanju i ja bih trebao biti banovan def.

Sigurno su druga pravila za novo registrovane.
Treba se prvo dokazati, a onda moze da se izostaje :)

Samo sam napravio nalog a nisam skinuo ni kilobajt, izgleda da se i to računa kao neaktivnost.

Back
Top Bottom