...posto je ban neminovanako neko ima visak naloga tamo ili neki koji vise ne koristi, moze da ga ustupi, nek mi se javi u inbox.
Sto ne postavis oglas ovde na forumu, po prijateljskoj ceni, kada je vec toliko hitno...Long shot, treba mi nalog na bench forumu, ako neko ima, a ne koristi ga, ne treba mu, treba mi da bih kacio oglase, a ne mogu da cekam 6 meseci i da spamujem 250 poruka da bih to ostvario, jer imam par stvari koje trebam hitno da prodam... ako neko ima visak naloga tamo ili neki koji vise ne koristi, moze da ga ustupi, nek mi se javi u inbox.
A nemoguce da nije skontao da je i na ovom nasem forumu jedan aktivan clan moderator na benchmarku....posto je ban neminovan![]()
Chak i da nije, osudjujem takve akcije.A nemoguce da nije skontao da je i na ovom nasem forumu jedan aktivan clan moderator na benchmarku.![]()
Zar nemaš tamo nalog?Long shot, treba mi nalog na bench forumu, ako neko ima, a ne koristi ga, ne treba mu, treba mi da bih kacio oglase, a ne mogu da cekam 6 meseci i da spamujem 250 poruka da bih to ostvario, jer imam par stvari koje trebam hitno da prodam... ako neko ima visak naloga tamo ili neki koji vise ne koristi, moze da ga ustupi, nek mi se javi u inbox.
...posto je ban neminovan![]()
Sto ne postavis oglas ovde na forumu, po prijateljskoj ceni, kada je vec toliko hitno...
Inace, na KupujemProdajem je postavljanje oglasa takodje besplatno. Samo obnavljanje se placa.
edit: Cek, cek, kakve ovo veze ima sa Torrentima? xD
A nemoguce da nije skontao da je i na ovom nasem forumu jedan aktivan clan moderator na benchmarku.![]()
Chak i da nije, osudjujem takve akcije.
Zar nemaš tamo nalog?
Ovde i na KP suvise malo ljudi vidi oglas, na benchu ga vidi ubedljivo najvise ljudi.
Idi na njihov IRC kanal ili koji vid komunikacije vec koriste i trazi da ti vrate stari nalog. Nekada te nateraju da cekas dugo vremena da vide da li si ozbiljan i/ili aktivan.Cao,
"kopam" po srpskim sajtovima, treba mi pozivnica da ip torrents, moj stari nalog su izbrisali jos mislim 2020 zbog neaktivnosti...poa ako neko ovde ima pozivnicu viska, zamolio bih da mi posalje..
hvala unapred..
petar