• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Torrent trackeri i klijenti (diskusija, pozivnice)

Ja sam se registrovao sad u ovoj poslednjoj turi, skinuo 20 torenta, ratio mi 0.5. Aktivni su torenti al džabe kad ih niko ne vuče. Ali verovatno zbog toga što su seedovani svi preko 10 dana, nemam hit and run statuse pa još uvek nisam banovan.

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Ja nisam uspeo da podesim klijent da vuku od mene normalno,nego budzim ratio onim bonus poenima.Racuna ti valjda koliko si vremenski seed-ovao i dobijas vise kad imas tipa 10 torrenata odjednom.Mada slabo i skidam poslednjih godina.Uglavnom direct download retro stvari,a kad treba nesto da gledam streamujem u sranje kvalitetu.

Long shot, treba mi nalog na bench forumu, ako neko ima, a ne koristi ga, ne treba mu, treba mi da bih kacio oglase, a ne mogu da cekam 6 meseci i da spamujem 250 poruka da bih to ostvario, jer imam par stvari koje trebam hitno da prodam... ako neko ima visak naloga tamo ili neki koji vise ne koristi, moze da ga ustupi, nek mi se javi u inbox.

Long shot, treba mi nalog na bench forumu, ako neko ima, a ne koristi ga, ne treba mu, treba mi da bih kacio oglase, a ne mogu da cekam 6 meseci i da spamujem 250 poruka da bih to ostvario, jer imam par stvari koje trebam hitno da prodam... ako neko ima visak naloga tamo ili neki koji vise ne koristi, moze da ga ustupi, nek mi se javi u inbox.
Sto ne postavis oglas ovde na forumu, po prijateljskoj ceni, kada je vec toliko hitno...
Inace, na KupujemProdajem je postavljanje oglasa takodje besplatno. Samo obnavljanje se placa.

edit: Cek, cek, kakve ovo veze ima sa Torrentima? xD

...posto je ban neminovan 😄
A nemoguce da nije skontao da je i na ovom nasem forumu jedan aktivan clan moderator na benchmarku. :D

Zar nemaš tamo nalog?

...posto je ban neminovan 😄

pa nije ako ne provale da sam to ja, ali to svakako nije za smejanje.

Sto ne postavis oglas ovde na forumu, po prijateljskoj ceni, kada je vec toliko hitno...
Inace, na KupujemProdajem je postavljanje oglasa takodje besplatno. Samo obnavljanje se placa.

edit: Cek, cek, kakve ovo veze ima sa Torrentima? xD

A nemoguce da nije skontao da je i na ovom nasem forumu jedan aktivan clan moderator na benchmarku. :D

Ovde i na KP suvise malo ljudi vidi oglas, na benchu ga vidi ubedljivo najvise ljudi.
Nema veze sa torrentima, ali obzirom da se ovde razmenjuju pozivnice i slicno, delovalo mi je kao najpribliznija tema za ovo.
Skontao sam i bez njega da ovde neko spijunira, zato i rekoh da mi se jave u inbox...

Chak i da nije, osudjujem takve akcije.

Mozda ne bi osudjivao kad bi znao da sam ja tamo jednom bez ikakvog razloga i bez narusivanja pravila foruma dobio ban, jer eto ljudima se nije svidelo ono sto sam pisao kao svoje licno misljenje... a tu kad jednom dobijes ban, to je automatski ban za svaki novi nalog, ako provale da si to ti... cak i ako je proslo tipa vise od 5 godina od toga.

Zar nemaš tamo nalog?

Svaki novi nalog obrisu kad provale da sam to ja.

Ovaj tvoj nalog nazalost necu moci da ga koristim, jer si ga napisao javno, ali hvala u svakom slucaju.

Ovde i na KP suvise malo ljudi vidi oglas, na benchu ga vidi ubedljivo najvise ljudi.

Ne bih se slozio - na KP imas mnogo vise ljudi (primarno preprodavaca) koji bukvalno 24/7 refreshuju pretrage i pecaju.
Tvoje je samo da postavis oglas po njima primamljivoj ceni. "Hitnoj" ceni.

Pa kazem na osnovu svog visegodisnjeg iskustva sa oba sajta, kad god stavim oglas na oba mesta, na KP bude recimo 20-ak pregleda, a na benchu od 200 do 500...

Cao,
"kopam" po srpskim sajtovima, treba mi pozivnica da ip torrents, moj stari nalog su izbrisali jos mislim 2020 zbog neaktivnosti...poa ako neko ovde ima pozivnicu viska, zamolio bih da mi posalje..
hvala unapred..
petar

Cao,
"kopam" po srpskim sajtovima, treba mi pozivnica da ip torrents, moj stari nalog su izbrisali jos mislim 2020 zbog neaktivnosti...poa ako neko ovde ima pozivnicu viska, zamolio bih da mi posalje..
hvala unapred..
petar
Idi na njihov IRC kanal ili koji vid komunikacije vec koriste i trazi da ti vrate stari nalog. Nekada te nateraju da cekas dugo vremena da vide da li si ozbiljan i/ili aktivan.

Imaju irc..jbt mislio sam da vise niko ne koristi irc to se koristilo kad sam ja bio mali, pre 20 tak god..;)) bas me zanima da li ce uopste da odgovore

Back
Top Bottom