• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Torrent trackeri i klijenti (diskusija, pozivnice)

Koji tracker predlazete za DV content u MP4 containeru? Svi moji trackeri [HDT/TL/Nebulance] kace samo MKV.
Nisam siguran da znam shta ti je potrebno, ali na torrentday ima
Code:
The.Lord.of.the.Rings.The.Rings.of.Power.S01E02.REPACK.AAC.MP4-Mobile.mp4
ovako neshto.

2012djkotpp0.jpg

Nasao sam tamo full 2160p DV unutar MP4 containera, sutra proveravam da li ce ga LG C1 dobro reprodukovati.

All works well. E sad sad li je kvalitet bolji, to je diskutabilno. :D U prikazu prve bitke kao da je plamen malo svetliji, mozda mi se samo cini da je HDR nasviran jace.

Користим Deluge већ дужи низ година. Сада након свјеже инсталације Win 10 (једна од старијих LTSB верзија) одједном је почео да избацује овај error.
Win_error.png
Програм ради и под њим, скида све али се овај прозорчић упозорења не може никако уклонити, без обзира на шта се кликће и колико пута. Тек када се програм угаси, онда након 3 клика на cancel напокон нестане.
Не знам тачно шта би могао бити проблем. Када сам тек инсталирао OS додијелио ми је неко жњ слово за non-Win партицију које сам промјенио у нешто на шта сам навикао од раније. После сам на ту партицију инсталирао програм, а и дестинациони фолдер за скидања је на њој и радио је неко вријеме, све ок.
Имам 2 харда у компу, на једном је Линукс, а на овом другом је Вин. Куриозитета ради, проблеми су почели негдје када сам и на Линукс ставио исти клијент програм, мада не видим стварно како то може утицати. Не вјерујем да је повезано. Уклонио сам га на Линуксу, а и ренисталирао на Вину чисто ради теста, опет исто.
Ова грешка је генерално везана за друге проблеме озбиљније врсте али тестирао сам и хард и OS, све је у реду. Само стартовање Deluge-a доводи до овог.
Могу прећи на други програм али бих волио да останем на овом клијенту. Знате ли шта би могло бити?

Taj TL je golo sranje. Ništa nisam našao tamo što nema drugde. NIŠTA. Konfuzan je, teško je ustanoviti kako je koji sadržaj pakovan. Video sam u koment sekcijama da ima paketa koji su inficirani. Ali zato seeduj deset dana, čak iako to što si skinuo NE RADI. Zašto je TL bitan faktor uopšte?

tl nije opskurni traker da bi se na njemu tražilo nešto što nema dRuGdE :D

tl je pouzdan traker za nove releaseove, sve stiže odmah i sve se skida maksimalnom brzinom, a ne moram da razmišljam o fake i nuked uploadima.
Video sam u koment sekcijama da ima paketa koji su inficirani.
inficirani teško. može se desiti da je release loš, ali ubrzo stigne repack ili proper.

istini za volju sve manje koristim torente, jer sve više konzumiran legalni sadržaj.
huh, 10godišnjicu slavim ove godine :)
1668547932220.png

Ah, možda ima smisla za nove sadržaje, što generalno nisam tražio. Sve ostalo, čak iako nije novo ali sveže ili pak staro, ima drugde. A u dva slučaja mi nije radilo to što sam skinuo uopšte (ukupno sam skinuo tri stvari). Kontam da nije za mene.

tl nije opskurni traker da bi se na njemu tražilo nešto što nema dRuGdE :D

Ne treba da bude opskuran treker da tražim nešto što nema drugde. Generalno ako nema na drugim mestima ono što tražim, logično mi je da idem na privatne trekere da tražim, pre nego što odem u deep end kutke.

možda drugačije vidimo stvari. meni su privatni trakeri, ili u ovom slučaju tl, default source, dok su public bukvalno deep end :)

Back
Top Bottom