Користим
Deluge већ дужи низ година. Сада након свјеже инсталације Win 10 (једна од старијих LTSB верзија) одједном је почео да избацује овај error.
Програм ради и под њим, скида све али се овај прозорчић упозорења не може никако уклонити, без обзира на шта се кликће и колико пута. Тек када се програм угаси, онда након 3 клика на cancel напокон нестане.
Не знам тачно шта би могао бити проблем. Када сам тек инсталирао OS додијелио ми је неко жњ слово за non-Win партицију које сам промјенио у нешто на шта сам навикао од раније. После сам на ту партицију инсталирао програм, а и дестинациони фолдер за скидања је на њој и радио је неко вријеме, све ок.
Имам 2 харда у компу, на једном је Линукс, а на овом другом је Вин. Куриозитета ради, проблеми су почели негдје када сам и на Линукс ставио исти клијент програм, мада не видим стварно како то може утицати. Не вјерујем да је повезано. Уклонио сам га на Линуксу, а и ренисталирао на Вину чисто ради теста, опет исто.
Ова грешка је генерално везана за друге проблеме озбиљније врсте али тестирао сам и хард и OS, све је у реду. Само стартовање Deluge-a доводи до овог.
Могу прећи на други програм али бих волио да останем на овом клијенту. Знате ли шта би могло бити?