• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Torrent trackeri i klijenti (diskusija, pozivnice)

Tome nema nigde povucen sa svih trackera

Ima ga na yubraca, imam invite ako zelis

Tome nema nigde povucen sa svih trackera

Ima ga na yubraca, imam invite ako zelis
Mislim da se pogresno napisao "ne znam gde ima da se skine film" :D
I zamolio bih samo da svako deljenje linkova, invite-a i ostalog ide preko mail ili nekog drugog sredstva komunikacije koje nije forum DM.

Cika Kure ako citas ovo, nismo mi majke mi

Ja sam skoro prešao na normalnu kombinaciju raspija i brzog neta, tako da konačno mogu da se priključim nekom trackeru koji prati ratio. Može li neko sa pozivnicama da mi se javi u DM? pa da se dogovaramo za dalje negde drugde :)

Tako sto pokrenes torrent i cim pokupi par sidera, pre nego sto skine torrent recimo 0.5% do 1%, obrises treker iz torrent klijenta... i onda si nevidljiv, ne racuna ti ratio, a skines fajl do kraja bez problema... ili na pocetku pauziras odmah torrent ili ogranicis download na 5kb/s... poenta je da ne skines skoro nista od torrenta, vrlo malo, dok napunis sidere i onda kad obrises treker, rokas download koliko oces... a dovoljno ti je i samo par sidera da primis...

Ovde je lepo objasnjeno - http://best-gore.blogspot.com/2013/11/ghostleeching.html

drzite seed, cabroneeeeees!
imam najjeftiniji paket. skinem nesto novo (uglavnom samo to i skidate) i dostignem ratio 10-20 za samo 1 dan. nema vise izgovora da budete djubrad. ove fore (ratio master, greedy torrent, ghost leeching, ne lEAching...) smo koristili dok smo imali upload 64-256 kbps.

Ja preko dana držim max upload brzinu u klijentu na 50% mog protoka, preko noći pustim 100%.
Kapiram da svaki klijent danas ima da se to podesi.

Back
Top Bottom