A može i MegaSrbija ako nešto nema na BD-u.Pozdrav ljudi,
Zivim preko grane, smorili Netflixovi, Amazoni, Disney... Zena me ganja da joj skinem neke domace stvari. Nasao sam par 'domacih' trakera, ali sve na pozivnicu...
Znam da mi je ovo prvi post (po sistemu iz vedra neba pa pravo pod rebra), medjutim nije mi problem da seedujem koliko treba, i nadam se da ce neko imati dovoljno poverenja u newby u vezi ovakvog zahteva.
Pozz!
moze samo kaziAko ima neka dobra duša da hoće da mi skine nešto omanje sa Gazele neka se javi.![]()
jedino ako je krenuo da skida sadržaj kod sebe, pa da vide da se skida sa dve lokacije. ne razumem kako bi drugačije mogli. još nisam video tracker da je zabranjeno skidati sa različitih lokacija...Mogu da mu banuju nalog tako
Online čitanje nije problem, toga ima na pretek. Ovo više ima veze sa sakupljanjem obskurnih stvari, upotpunjavanjem rupa u kolekciji, prezervacijom releas-ova scanlation grupa koje su ogroman trud i vreme uložili u prevođenje u vreme kada nije bilo zvaničnih izdanja. Iznenadiš se uvek kada vidiš koliko su oni u svojim prevodima ostavili svog ličnog karaktera. To je svedočanstvo nekog vremena koje više ne postoji.
Ja sam nostalgičar, šta ću.