• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Torrent trackeri i klijenti (diskusija, pozivnice)

Ladno sam tek danas malo obratio paznju na brzinu dl u qbit-u i skontao da moj mehanicki hdd ostaje bez kesa (64mb) dok skidam stvari pa mi brzina pada na 0 i skace na max (~45mb il koliko je vec za 400mbit optiku) :D
Ogranicio sam na 25mb i sad pici konstatno to, ranije vidim average je bio od 25mb do 35mb, al reko sto da se muci matori hdd (pre je bukvalno bio 100% zauzet non stop) nije frka sacekati :)

ako ti klijent prikazuje da je HDD 100% zauzet i obara brzinu u opcijama, advanced -> disk cache -> override automatic cache size and specify the size manualy pa stavi recimo 1024MB i nema frke

Aj probacu to kad sledece nesto budem skidao. To ce btw da kesira u sistemski RAM tih giga ?

Ladno sam tek danas malo obratio paznju na brzinu dl u qbit-u i skontao da moj mehanicki hdd ostaje bez kesa (64mb) dok skidam stvari pa mi brzina pada na 0 i skace na max (~45mb il koliko je vec za 400mbit optiku) :D
Ogranicio sam na 25mb i sad pici konstatno to, ranije vidim average je bio od 25mb do 35mb, al reko sto da se muci matori hdd (pre je bukvalno bio 100% zauzet non stop) nije frka sacekati :)
najjača je fora kad pustiš neki remux, a u isto vreme skidaš nešto na torrentu - secka i jedno i drugo na ovom mom 12 godina starom wd red-u 😂
(600mb je brzina neta)

Uh to bas neki dobar primerak da je toliko ziv, mada sad kad razmislim nije ni moj puno mladji leti vreme.

Vreme da osvezimo mehanicke dok ih jos prave :D

Najjache je kada Steam vidi da nemam mesta na SSD, pa odluchi da koristi 15+ godina star Samsung koji radi na 5400 rpm za install fajlove. Patch od 100 megabajta chekam preko pola sata da se instalira.

Uh to bas neki dobar primerak da je toliko ziv, mada sad kad razmislim nije ni moj puno mladji leti vreme.

Vreme da osvezimo mehanicke dok ih jos prave :D
pašće jedan NAS u dogledno vreme, da se pc više ne bakće torentima :)

Ja sam postavio raspi 4 i eksterni hard sa svojim napajanjem. Milina mi za seedovanje, moram da nađem neki torrent gde ima smisla da pumpam ratio.

Da li neko koristi iptorrent mozda?
U poslednje vreme imam cudan problem da mi se u listi torenta koje sam navodno hit and run pojavljuju neke stvari koje nikada nisam mi skidao. Neki filmovi za koje prvi put cujem. Stalno ih je sve vise cak sam dobio i upozorenje. Koristio sam ga godinama bez problema i uvek postovao 2 nedelje rok za seed.

Da ti nije neko provalio u nalog? Ja koristim primarno ip i nemam tih problema.

Koliko znam nije,mozda da napravim novi sa drugim mailom, mada sada ne mogu ni sam sebi da posaljem invite zato sto su mi i to ukinuli a imao sam 3 pozivnice.

Ako neko ima invite i hoce da udeli bio bih zahvalan 😀

Last edited:
Imam ja, ako hoćeš šibni mi mejl. Al bolje probaj da promeniš pass na tom, ako već imaš neki ratio.

Ima li neki dobar privatan treket za igre zanimalo bi me da pogledam

Pozdrav ljudi,
Zivim preko grane, smorili Netflixovi, Amazoni, Disney... Zena me ganja da joj skinem neke domace stvari. Nasao sam par 'domacih' trakera, ali sve na pozivnicu...
Znam da mi je ovo prvi post (po sistemu iz vedra neba pa pravo pod rebra), medjutim nije mi problem da seedujem koliko treba, i nadam se da ce neko imati dovoljno poverenja u newby u vezi ovakvog zahteva.
Pozz!

Back
Top Bottom