• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Torrent trackeri i klijenti (diskusija, pozivnice)

A čekajte, koja je prednost toga u odnosu na hard disk od 1TB za tu namenu u vlastitom kompjuteru, osim što je vlastiti komp ponekad ugašen?

Meni konkretno treba zbog inostranstva i zemalja u kojima stizu opomene i kazne prilikom koriscenja torenta.

koristim vec 4 godine ove www.seedhost.eu

931GB
6e mesecno

preporuke, misljenja, utisci... pa, koristim ga 4 godine bez prekida subscripcije 😁

hvala, to je to onda (y)

Meni konkretno treba zbog inostranstva i zemalja u kojima stizu opomene i kazne prilikom koriscenja torenta.

hvala, to je to onda (y)

koja ti je namena za torentima ako je za filmove/serije dovolno ti je kodi/stremio sa debridom koji kosta 3euro mesecno

E, a šta radi zapravo debrid i koji preporučuješ?

ja koristim alldebrid + kodi, sve sto ja na torentima alldebrid radi za tebe tvoje je samo plug and play, plus imas i dosta hostera da ubacis linkove pa da downloadirash preko pc

Pa to su jako interesantne vesti za mene. Ja koristim stremio i mnogo smara ponekad kad zabaguje sa seederima za velike fajlove.
Edit: čitam po internetu, Real debrid uvodi neke rigoroznije anti piracy mere

Last edited:
koja ti je namena za torentima ako je za filmove/serije dovolno ti je kodi/stremio sa debridom koji kosta 3euro mesecno

Nazovni me staromodnim, ali još od vremena ADSL-a od 256kb/s i rapidshare-a, naučen sam nekako da sve skidam kod sebe, pa onda posle distribuiram kako mi treba. Pogotovo kada su u pitanju filmovi od 50-60+ GB.

Ali naravno, stremio je cool fora kome je to dobar use case. Zznam dosta ljudi da to koristi.

Pa to su jako interesantne vesti za mene. Ja koristim stremio i mnogo smara ponekad kad zabaguje sa seederima za velike fajlove.

imali su probleme al resili su ih, to je to sto ti treba sa torrentio i alldebrid nemash frke

Stremio + Real Debrid su navodno sveti gral.

Istraživao sam to neko vreme ali se ja držim torenta i dalje. :)

Pokrenuh ponovo seed na Gazeli posle menjanja Windowsa, i najnoviji qBittorent 5.0.3 [5.0.x je na whitelisti] odbija da se konektuje na Gazelu. Ni da seeduje staro sto imam, niti da skinem bilo sta novo. Samo pokusa announce za trackera, i onda izbaci "not working".

"A connection attempt failed because the conneted party did not propperly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond.

Zna li iko sta bi mogao biti problem?

Pokrenuh ponovo seed na Gazeli posle menjanja Windowsa, i najnoviji qBittorent 5.0.3 [5.0.x je na whitelisti] odbija da se konektuje na Gazelu. Ni da seeduje staro sto imam, niti da skinem bilo sta novo. Samo pokusa announce za trackera, i onda izbaci "not working".

"A connection attempt failed because the conneted party did not propperly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond.

Zna li iko sta bi mogao biti problem?
Bilo je nekih bugova sa tim verzijama. Meni prvo blokirao 5.0.2 za myanonamouse, ja vratio na 5.0 i onda posle par dana objava na sajtu e hitno instalirajte novu verziju bla bla Mozda je nesto slicno, da se gube sa verzijama. Probaj stariju vidi jel prolazi. Inace ovaj skin sto doalzi sa novom je uzasan :D

Isprobah sad par verzija, isto.

Isti error javi i sa Deluge app-om.

Nije to do qbit-a ja sam na 5.0.3 i sve radi normalno. Probaj da namestis drugi port (nemoj random nego namesti u admin delu za ruter) do toga je 99%.

Ja sam isto imao problem da ništa nije radilo sa verzijom 5.0.x. Vratio na 4.6.7 i od tada ne menjam ništa :) Sve radi kao i pre. Ne znam šta su zeznuli, ali baš je veliki fuckup.

Back
Top Bottom