• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV Amazon The Lord of the Rings: The Rings of Power (2022 - )

Uglavnom sad svi znaju šta očekuju, valjda ce biti manje outrage

Biće manja i gledanost zbog toga.

Mogli su neko random dete od 10 godina sa ulice da pokupe, kada bi mu samo najkraće moguće prepričali radnju LotR, Hobbita i Silmaliriliona, 50% je verovatnoća da bi to dete smislilo smisleniji i zanimljiviji scenario od 1. sezone.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Last edited:
Lets fucking go! Odlican trejler!

qq qq

Screenshot-2024-07-30-at-10-26-03-The-Lord-of-the-Rings-The-Rings-of-Power-Season-2-SDCC-Trailer-P.png

Da se nisama 13024168798746546087805 puta opekao na obećavajuće trejlere, već bi bio hajp, baš obećava...

Mislim da smo u ogromnoj manjini mi kojima se dopala prva sezona ovde na forumu :D Što se mene tiče, možda da bude istog kvaliteta, uživaću u svakom kadru :)

Ne samo na forumu no globalno, blago vama :LOL:

Generalno, nisam hejter, serija može proći, ali svakako može bolje, a s obzirom da je LOTR u pitanju - mora bolje.

Mislim da smo u ogromnoj manjini mi kojima se dopala prva sezona ovde na forumu :D Što se mene tiče, možda da bude istog kvaliteta, uživaću u svakom kadru :)
Bilo je par meh epizoda, al je i meni skroz fino legla prva sezona, bingovao sam je mozda zato :D

yep, dosta stvari je bilo dobro da bi se reklo da je loša prva.
po traileru, druga obećava, ali videćemo...

Ne moze serija da iznese lotr ime tu nema spora, ali nije otpad sama po sebi, sasvim gledljiva. U konkurenciji aktivnih serija tipa wheel of time, hotd i sta jos ide od high fantasy, najbolja je.

Super je nova sezona za sada. Jedino ona scena sa bebom orkom malo kvari.
Plashim se da pitam o chemu je rech. Ako je neki pokushaj da se orkovi predstave kao bilo shta pored chistog zla, udaritju zid shakom.

Back
Top Bottom