• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV The Last of Us [HBO]

To mi je najveći promašaj ubedljivo, slažem se, al sve da ovo i nije serija za mene biće mi drago ako postigne uspeh i fanovi budu zadovoljni, to otvara šansu za druge serije po video igrama

To mi je najveći promašaj ubedljivo, slažem se, al sve da ovo i nije serija za mene biće mi drago ako postigne uspeh i fanovi budu zadovoljni, to otvara šansu za druge serije po video igrama
Ispravi me ako grešim ali mislim da je twisted metal bio najavljen i pre last of us kao serija.
E sad dal su uopšte krenuli sa snimanjem i razvojem iste jebem li ga.

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока

TLOU TV serija je najavljena u martu 2020. godine, a Twisted Metal u septembru 2021. godine. Pisem vesti za uticajni srpski gaming sajt, pa sam sad proverio datume. :p

Twisted Metal je sniman ove godine od maja do avgusta, sad se samo ceka kada ce post-produkcija dovoljno da im odmakne da imaju materijala za promociju [i najavu premijere]. Stize verovatno na leto na Peacock.

Sto se buducih serija tice, Deadline je samo najavio da se GoW sprema za Amazon, a Horizon Zero Dawn za Netflix. Jos se ceka oficijelna potvrda tih serija. Sto se filmova tice, Gran Turismo je poceo snimanje proslog meseca u madjarskoj.

Put GT igrača koji prolazi kroz GT akademiju do real world trkanja.

Ustvari kada bolje razmislim mozda je ova glumica za eli i ok jer je dovoljno ruzna kao mlada pa kada odraste i budu snimali part 2 taman ce se uklopiti u ulogu :)

Šta će biti priča u Gran Turismu?
Istinita prica o igracu koji je posle GT turnira postao profi vozac. Ali verovatno ce malo da nasviraju pricu.

Ovakve sportske price uvek mogu odlicno da prodju.

Aj sto je Eli antipaticna (mislim bar izgleda tako), nego mi je i ova crnkinja 😄

Bella Ramsey would love to play Ellie in The Last of Us as many times as she can.
“I would like to play Ellie forever... if that was possible”
“we would love for you to play Ellie some more as well” ― Druckmann
“however much however many seasons you want to do I'm down” ― Bella
“all we need is for all of you to watch the show and then we can make more, we promise you” ― Craig Mazin

Dobar tekst o procesu adaptacije igara u druge medije, kakva je bila istorija TLOU-a u holivudu, i kako je pokrenut projekat pravljenja TV serije na HBO-u.

I Neil se bacio na pisanje nove igre.

Last edited:
Back
Top Bottom