• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV The Last of Us [HBO]

Ma zbog ovih strajkova sve je ili pomereno ili otkazano zato ce sve da kasni..Evo CW/WB cancel su Superman i Luis (zadnja ce biti 4 sezona)i prvi put u zadnjih 20god da ja znam da nece imati ni jednu super heroj seriju

Zar se nije slicno desilo tamo 2006e tako nesto kad su isto izbili strajkovi pa sve serije na pauzi ( lost, prison break, dexter) a Heroes su ukinuli odma tu sezonu i cao zdravo. Bilo bedak bas.

Odgledah i ja najzad ovo. Mnogo toga je receno vec u temi. Neki skraceni utisak je da su uloge podeljene perfekto. Moram priznati da sam sumljao u glumacku postavu drago mi je sto nisam bio u pravu. Moram da pohvalim setove u seriji. Neki su bas perfektno odradjeni vidi se visloka produkcija.

Sve u svemu odlicna serija bas mi je legla. Tri veceri po tri epizode bas je proletelo vrlo malo dosadnih momenata sto je za svaku pohvalu. E sad jos da odigram drugi deo pa da se ceka sezona dva.

TLOU je ugrabio najvise nagrada u prvoj noci dodela Emmy nagrada. Druga polovina sa bitnijim/prestiznijim kategorijama ce biti odabrani za nedelju dana.

Imamo najzad i potvrdu za Abby. U pitanju je Kaitlyn Dever, od zadnjih poznatih uloga bila je ona rudarka sto se navukla na lekove u miniseriji Dopesick.

In a statement, show bosses Craig Mazin and Neil Druckmann said: "Our casting process for Season 2 has been identical to Season 1: We look for world-class actors who embody the souls of the characters in the source material. Nothing matters more than talent, and we're thrilled to have an acclaimed performer like Kaitlyn join Pedro [Pascal], Bella [Ramsey] and the rest of our family."

Dobar izbor.

Makar je iskusna glumica a ne novajlija, verovatno je spremna za epic outrage koji ce deo interneta da joj salje na dnevnoj bazi u sledecih par decenija.

Previse ja mala, ima premalo misica, ne lici na abby iz igre, itd itd itd.

Pa sada, pošto je nabiflanost Abby bila jedna od njenih bitnih karakteristika i naizgled bitan deo priče bilo bi lepo da su našli glumicu koja adekvatno izgleda. Videćemo kako će da izgleda u seriji.

Makar je iskusna glumica a ne novajlija, verovatno je spremna za epic outrage koji ce deo interneta da joj salje na dnevnoj bazi u sledecih par decenija.

Previse ja mala, ima premalo misica, ne lici na abby iz igre, itd itd itd.
Sada ćemo saznati sto to delu interneta zaista smeta.

Meni je ovo okej, da su stvarno neku nabildovanu odabrali, ova mala sto glumi Eli bi izgledala dosta smesno naspram nje, pogotovo kad se tepaju.

Pa sada, pošto je nabiflanost Abby bila jedna od njenih bitnih karakteristika i naizgled bitan deo priče bilo bi lepo da su našli glumicu koja adekvatno izgleda. Videćemo kako će da izgleda u seriji.

U S1 su se bas verno drzali price igre, za ocekivati je da ce i S2 imati isti pristup.

Verovatno ne bi unajmili ovu da nisu sigurni da se moze adekvatno nabildovati. Nije IMO potrebno bas ici do ekstrema, samo da prikazu da je vidljivo fizicki impresivnija od Ellie.

Odgledao 3-4 epizode do sada, dobro je, baš kvalitetno odrađeno,
jedino mi Bella Ramsey kao Ellie odvlači dosta pažnju, retko ružna devojčica, dok je Ellie u igri lepuškasta i vrlo simpatična devojčica.

Ako je bila u ta dva filma, onda definitivno nije puno poznata od ranije. :D

Back
Top Bottom