• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch Switch Info - hardver, os, softver, news

Ovih 10m+ iz izveštaja ne ne znači mnogo, to više zvuči da Nintendo planira da spremi više od 10m konzola za prvu fin. godinu,
ne znamo koliko tačno a ne znamo ni kada će tačno Switch biti izbačen u okviru te fin. godine.
Verovatno septembar-novembar, a 10+ miliona kupljenih ekrana do 31. marta ne znaci da ce toliko konzola biti sklopljeno i poslato u prodaju.

Solidna šansa da ćemo slaviti i 8. pre nego što vidimo Switch 2.

Nije da bih imao nešto protiv.

Prvi klip i tekst IGN-a koji su mi se svideli u poslednjih deceniju i po. [emoji23]

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Sveze glasine za Switch 2:

Switch 2 ce imati malo vece gabarite, ali ce biti manji od Steam Deck-a. Ekran "do 8 inca", 1080p.

Novi joyconi ce imati magnete za spajanje sa konzolom.

Dva nova dugmeta, jedan napred i jedan pozadi.

Stari Switch Pro controller ce biti podrzan.

Moci ce da primi Switch 1 ketridze, ali Switch 2 ketridzi ne mogu u staru konzolu.

USBC na novom Dock-u ce podrzavati 4K video signal.

Poboljsan kickstand.

Linkovi su 403 forbidden.

Dal je neko probao od vas da spoji switch konzolu sa dockom preko produžnog USB c? Zatrpao sam dock da bih ga zaštitio od klinca, razmišljam kako da osposobim da se brže igram na TV-u. Ako izvučem samo kabl negde sa strane, mogu da ga ubodem na brzinu bez da iskopavam pa zakopavam dock stalno.

A u vezi sa tim, jel ima neko preporuku za produžni USB c kabl koji bi radio na switchu, od minimum 1m dužine :D

Last edited:
Linkovi su 403 forbidden.

Dal je neko probao od vas da spoji switch konzolu sa dockom preko produžnog USB c? Zatrpao sam dock da bih ga zaštitio od klinca, razmišljam kako da osposobim da se brže igram na TV-u. Ako izvučem samo kabl negde sa strane, mogu da ga ubodem na brzinu bez da iskopavam pa zakopavam dock stalno.

A u vezi sa tim, jel ima neko preporuku za produžni USB c kabl koji bi radio na switchu, od minimum 1m dužine :D
Ako je kvalitetan produzni, nema razloga da ne radi kako valja.

Back
Top Bottom