vetar
Well-known member
- Reaction score
- 2,041
Nova 2D Zelda > 4. reizdanje Twilight Princess
Ja sam bio siguran da će najaviti TP/WW HD, tako da je bilo baš lepo iznenađenje..
Nova 2D Zelda > 4. reizdanje Twilight Princess
Čisto sumnjam da ovde ima takvih, kao oni sa klipa što overreactuju...E to su standardi, a ne mi pezanti balavimo na svaki direct, state of play i summer fest
Nije kada neko želi da ih sve odigra redom i stigao je do Twilight Princess a previše mu je mutno kada je probao da igra na Wii a nema Wii U.Nova 2D Zelda > 4. reizdanje Twilight Princess
Ja sam bio siguran da će najaviti TP/WW HD, tako da je bilo baš lepo iznenađenje..
Pre neki mesec je neki ''leaker'' rekao da su igre već gotove i da se čudi što još nisu izbacili. Znajući da je Nintendo već u ovoj generaciji imao u šteku barem godinu dana tako neke igri, vrlo je moguće da je taj leak bio tačan. Ja sam mislio da će da urade shadow drop kao za Metroid Remaster, ali avaj. Pretpostavljam da će u septembru najaviti za holiday season, pošto im je sad Echeos of Wisdom zauzeo taj deo rezervisan za Zelda deo Directa.
Sve to sto si nabrojao mozeZa nekoga ko legit uzima igre na Switch-u da li rade nase kartice na UK ili USA shop-u ? I koji je povoljniji ? Ili mora UK zbog DLC-a za igre ? Moze se imati vise naloga na jednoj konzoli tj oba regiona ili je to previse komplikovano za big N ?![]()
Za dlc nzm ali moja visa electron prolazila i u Kolumbiii nzm sto ne bi negde drugde xd Cak mozes da saltas regione i na jednom acc ako ne radis to cesto. Ne znam da li postoje neka ogranicenja ali znam da moze.Aha znaci moze dva naloga jedan UK jedan USA pa da se digitalne vijaju gde je bolji sale (ako ima razlika to jest). Nase kartice (primarno visa electron) rade u oba slucaja ? Ili se trebaju vijati prepaid kodovi ?
Sto se DLC tice to je region locked koliko sam video, znaci ako uzmem neku polovnu sa kup/pro koju nasi "uvoze iz germanije" UK store DLC bi radio za njih ?
Ty <3
Ja bih ti pozajmio par kertridza no prob, samo ne mogu da obećam kada pošto cela kolekcija nije trenutno kod mene, ali ako ti nije frka da čekaš par dana meni nije frka da šaljem.Btw jos jedno bonus pitanje za vas legit Switch korisnike, da li neko od vas ima nekih igara sto mu samo skupljaju prasinu u kolekciji a voljni su da se iscimaju mozda da mi proslede koju na prelazak.
Da opet razmisljam o uzimanju Switch-a po 3 ili 4-ti put vise nisam siguaranAl hocu da testiram jednu stvar, da li mi dostupnost tone igara odma u startu uticu na to sto nista ne odigram na kraju, posto uvek sa svakom konzolom provedem par dana pokrecuci jedno 10 igara na dan da cisto vidim na sta lice i onda se smorim tog isprobavanja i nista ne odigram
(ista situacija sa emulatorom skinuo sam 50+ igara i svaku malo upalio i nista na kraju :/)
Pa me zanima da li ako budem bio legit i budem imao 2-3 igre kod mene maks da li cu se mozda vise posvetiti istima. (ili je u pitanju samo nostalgija, posto se uvek sa radoscu secam detinjstva kada sam svaku igru igrao dok je nisam znao napamet, a danas samo skidam nove i nove i retko kada predjem nesto).
Ovo mi je definitivno zadnji test sa handheldima I promise![]()
Fokusiraj se na jednu igru informisi se malo vise pre pocetka igranja da vidis da li ti stvarno odgovara, u ovim godinama licno vreme i energija se moraju rasporedjivati, nemamo ih za sve. Ako ti to ne pomogne onda je verovatno burnout nastupio, i ne vuku te same igre da ih igras vec neke druge udice tih multiplayer naslova, kao socijalni deo, takmicarski impuls, ili imprinted rutine dnevnog paljenja.Btw jos jedno bonus pitanje za vas legit Switch korisnike, da li neko od vas ima nekih igara sto mu samo skupljaju prasinu u kolekciji a voljni su da se iscimaju mozda da mi proslede koju na prelazak.
Da opet razmisljam o uzimanju Switch-a po 3 ili 4-ti put vise nisam siguaranAl hocu da testiram jednu stvar, da li mi dostupnost tone igara odma u startu uticu na to sto nista ne odigram na kraju, posto uvek sa svakom konzolom provedem par dana pokrecuci jedno 10 igara na dan da cisto vidim na sta lice i onda se smorim tog isprobavanja i nista ne odigram
(ista situacija sa emulatorom skinuo sam 50+ igara i svaku malo upalio i nista na kraju :/)
Pa me zanima da li ako budem bio legit i budem imao 2-3 igre kod mene maks da li cu se mozda vise posvetiti istima. (ili je u pitanju samo nostalgija, posto se uvek sa radoscu secam detinjstva kada sam svaku igru igrao dok je nisam znao napamet, a danas samo skidam nove i nove i retko kada predjem nesto).
Ovo mi je definitivno zadnji test sa handheldima I promise![]()