• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch Switch Info - hardver, os, softver, news

Nova 2D Zelda > 4. reizdanje Twilight Princess
Nije kada neko želi da ih sve odigra redom i stigao je do Twilight Princess a previše mu je mutno kada je probao da igra na Wii a nema Wii U.

Mada iskreno to mi je i prva Zelda koja mi se nije svidela kada sam je igrao na Wii. Prešao sam prvi dungeon i valjda sam blizu drugog ali osim samog prvog dungiona mi je sve bilo zamorno i uopšte mi se nije svideo gameplay kada sam vuk. Igrao sam i nekoliko sati Skyword Sword na Switch-u i baš mi se svidela ta igra ali sam opsesivno kompulsivan ludak pa sam stao i čekam da prvo pređem Twilight Princess pa da to igram. Najgore je što imam Switch godinu dana a a zbog svega toga sam samo malo probao Breath of the Wild, oduševio se i uninstallirao...

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Ja sam bio siguran da će najaviti TP/WW HD, tako da je bilo baš lepo iznenađenje..

Pre neki mesec je neki ''leaker'' rekao da su igre već gotove i da se čudi što još nisu izbacili. Znajući da je Nintendo već u ovoj generaciji imao u šteku barem godinu dana tako neke igri, vrlo je moguće da je taj leak bio tačan. Ja sam mislio da će da urade shadow drop kao za Metroid Remaster, ali avaj. Pretpostavljam da će u septembru najaviti za holiday season, pošto im je sad Echeos of Wisdom zauzeo taj deo rezervisan za Zelda deo Directa.

Pre neki mesec je neki ''leaker'' rekao da su igre već gotove i da se čudi što još nisu izbacili. Znajući da je Nintendo već u ovoj generaciji imao u šteku barem godinu dana tako neke igri, vrlo je moguće da je taj leak bio tačan. Ja sam mislio da će da urade shadow drop kao za Metroid Remaster, ali avaj. Pretpostavljam da će u septembru najaviti za holiday season, pošto im je sad Echeos of Wisdom zauzeo taj deo rezervisan za Zelda deo Directa.

Zelda je mnogo veći IP nego Metroid, teško bi izbacili neku 3D Zeldu kao shadowdrop,
sigurno imaju još GC/Wii portova/remastera u planu ili šteku pa ih planiraju i puštaju da popunjavaju rupe..

Ovo bi trebalo da je poslednji Direct pre Switch 2-a launcha,
tako da sumnjam da ćemo imati neki Direct u septembru ili neku novu Nintendo najavu za ovu godinu,
vrlo je moguće da ćemo opet u januaru imati Switch 2 showcase slično kao što smo imali za trenutni Switch.

Zamislite šta tek fali u remasterima drugih kompanija kada se i Nintendu ovo dešava. Mada se nadam da će većinu ovih stvari Nintendo ispraviti do izlaska. Zato ja na PC-u igram uvek originale jer tamo rezolucija za sve igre od 98. pa nadalje nije problem a poboljšane teksture i modeli najčešće unište vizuelni stil koji je zamišljen tokom pravljenja igre plus isto kao i ovde mnogi efekti fale

Sent from my SM-A546B using Tapatalk

Sami su rekli da spisak nije po redu, sem 1. mesta koje je:
Luigi's Mansion 3

Za nekoga ko legit uzima igre na Switch-u da li rade nase kartice na UK ili USA shop-u ? I koji je povoljniji ? Ili mora UK zbog DLC-a za igre ? Moze se imati vise naloga na jednoj konzoli tj oba regiona ili je to previse komplikovano za big N ? :D

Za nekoga ko legit uzima igre na Switch-u da li rade nase kartice na UK ili USA shop-u ? I koji je povoljniji ? Ili mora UK zbog DLC-a za igre ? Moze se imati vise naloga na jednoj konzoli tj oba regiona ili je to previse komplikovano za big N ? :D
Sve to sto si nabrojao moze 😁

Aha znaci moze dva naloga jedan UK jedan USA pa da se digitalne vijaju gde je bolji sale (ako ima razlika to jest :D). Nase kartice (primarno visa electron) rade u oba slucaja ? Ili se trebaju vijati prepaid kodovi ?

Sto se DLC tice to je region locked koliko sam video, znaci ako uzmem neku polovnu sa kup/pro koju nasi "uvoze iz germanije" UK store DLC bi radio za njih ?

Ty <3

Aha znaci moze dva naloga jedan UK jedan USA pa da se digitalne vijaju gde je bolji sale (ako ima razlika to jest :D). Nase kartice (primarno visa electron) rade u oba slucaja ? Ili se trebaju vijati prepaid kodovi ?

Sto se DLC tice to je region locked koliko sam video, znaci ako uzmem neku polovnu sa kup/pro koju nasi "uvoze iz germanije" UK store DLC bi radio za njih ?

Ty <3
Za dlc nzm ali moja visa electron prolazila i u Kolumbiii nzm sto ne bi negde drugde xd Cak mozes da saltas regione i na jednom acc ako ne radis to cesto. Ne znam da li postoje neka ogranicenja ali znam da moze.

Btw jos jedno bonus pitanje za vas legit Switch korisnike, da li neko od vas ima nekih igara sto mu samo skupljaju prasinu u kolekciji a voljni su da se iscimaju mozda da mi proslede koju na prelazak.

Da opet razmisljam o uzimanju Switch-a po 3 ili 4-ti put vise nisam siguaran :) Al hocu da testiram jednu stvar, da li mi dostupnost tone igara odma u startu uticu na to sto nista ne odigram na kraju, posto uvek sa svakom konzolom provedem par dana pokrecuci jedno 10 igara na dan da cisto vidim na sta lice i onda se smorim tog isprobavanja i nista ne odigram :D (ista situacija sa emulatorom skinuo sam 50+ igara i svaku malo upalio i nista na kraju :/)

Pa me zanima da li ako budem bio legit i budem imao 2-3 igre kod mene maks da li cu se mozda vise posvetiti istima. (ili je u pitanju samo nostalgija, posto se uvek sa radoscu secam detinjstva kada sam svaku igru igrao dok je nisam znao napamet, a danas samo skidam nove i nove i retko kada predjem nesto).

Ovo mi je definitivno zadnji test sa handheldima I promise :D

Btw jos jedno bonus pitanje za vas legit Switch korisnike, da li neko od vas ima nekih igara sto mu samo skupljaju prasinu u kolekciji a voljni su da se iscimaju mozda da mi proslede koju na prelazak.

Da opet razmisljam o uzimanju Switch-a po 3 ili 4-ti put vise nisam siguaran :) Al hocu da testiram jednu stvar, da li mi dostupnost tone igara odma u startu uticu na to sto nista ne odigram na kraju, posto uvek sa svakom konzolom provedem par dana pokrecuci jedno 10 igara na dan da cisto vidim na sta lice i onda se smorim tog isprobavanja i nista ne odigram :D (ista situacija sa emulatorom skinuo sam 50+ igara i svaku malo upalio i nista na kraju :/)

Pa me zanima da li ako budem bio legit i budem imao 2-3 igre kod mene maks da li cu se mozda vise posvetiti istima. (ili je u pitanju samo nostalgija, posto se uvek sa radoscu secam detinjstva kada sam svaku igru igrao dok je nisam znao napamet, a danas samo skidam nove i nove i retko kada predjem nesto).

Ja bih ti pozajmio par kertridza no prob, samo ne mogu da obećam kada pošto cela kolekcija nije trenutno kod mene, ali ako ti nije frka da čekaš par dana meni nije frka da šaljem.

Evo ti link pa pronađi šta te zanima, sve je fizičko (digitalne ne beležim).

Fokusiraj se na jednu igru informisi se malo vise pre pocetka igranja da vidis da li ti stvarno odgovara, u ovim godinama licno vreme i energija se moraju rasporedjivati, nemamo ih za sve. Ako ti to ne pomogne onda je verovatno burnout nastupio, i ne vuku te same igre da ih igras vec neke druge udice tih multiplayer naslova, kao socijalni deo, takmicarski impuls, ili imprinted rutine dnevnog paljenja.

Back
Top Bottom