• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch Switch Info - hardver, os, softver, news

Otkad je praksa da napomenu da sigurno neće pričati o sledećoj konzoli? Zar nije bolje da se lože ljudi da možda hoće? :)

Bolje je da kažu odmah, ovako bi ljudi bili nahajpovani, pa onda razočarani, i ispao bi loš event, ovako damage control...

Dobar Direct, nekako standardan. Jedino što odskače je Metroid, na koji se toliko dugo čekalo ali nije bilo sumnje da će biti prikazan ''uskoro'' posle remasterovanog Prima. Za novu Zeldu se šuškalo da će imati Zeldu kao glavnog lika, meni je drago što su se odlučili za nastavak stila koji su koristili u Link's Awakening za Switch, simpatično izgleda. N64 dobija 17+ igre, što znači uskoro možemo i da očekujemo Conker's Bad Fur Day 😃

Sve u svemu imaće Switch igara i za kraj godine/početak naredne, da završi svoj život u stilu i ,zasluženo, se popne na presto sledeće godine.

Prilično dobar Direct pogotovo zato što je poslednji Direct za trenutni Switch i Nintendo čuva najveće najave za Switch 2.

Nova Zelda baš zanimljivo izgleda, a evo malo hype-a i za MP4. :D

Računajući igre koje su izašle, najavljene igre i gomilu cross gen Nintendo igara koje će trenutni Switch dobiti,
trenutni Switch će završiti kao konzola sa jednom od najimpresivnijh biblioteka ikada,
u suštini konzola na kojoj će biti dostupne skoro sve najbolje Nintendo igara iz svih generacija (prilično sam siguran da Luigi 2 i DKCR nisu poslednje GC/Wii/3DS portovi/remasteri koji će izaći za trenutni Switch).

Tako da ako Switch 2 ne bude razbijen (mada se male šanse da neće obzirom da je svaka Nintendo konzola bila razbijena do sada),
vredi imati trenutni Switch čipovan sa karticom od 512GB.

Wow, najavljen Donkey Kong Country Returns za Switch! Nice! Na Wii nisam mogao da je odigram zbog male rezolucije a na 3DS mi je bilo nezgodno zbog kontrolera (i previše je teška za igranje preko 3DS kontrola po meni). A fenomenalna je igra, sada ću napokon da je pređem!

A i dalje ništa od Twilight Princess?

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

E to su standardi, a ne mi pezanti balavimo na svaki direct, state of play i summer fest

Back
Top Bottom