Ovaj lik zna sve zivo o podesavanjima, pretrazi mu kanal - https://www.youtube.com/c/BSoDGaming/videosPrevise sam hvalio ovaj emulator, u Kirbiju crashuje mi non stop posle 10min
PS: uspeo sam podesiti, sad nije crashovalo. Ako moze jedan savet koja podesavanja i dal su ova dobra, graficka je Nvidijina, stavio sam Vulkan, accuracy level na normal, ono multicore za cpu i ne znam jel jos nesto bitno?
Ako imas hakovan switch mozes preko checkpointa da eksportujes save game za svaku igru i samo kopiras posle na disk.Jel moguce nekako prebaciti save game sa Switcha na Yuzu emulator? Poceo sam Breath of the wild a na konzoli sam poprilicno odmakao a nastavio bih igru na PC-ju i emulatoru, jer razlika u prikazu slike je kao dupe i oko.. neverovatno koliko dobro izgleda igra preko emulatora
Nije hakovan , hmm moram istraziti ondaAko imas hakovan switch mozes preko checkpointa da eksportujes save game za svaku igru i samo kopiras posle na disk.
Za legit nacin nisam siguran, znam da ima cloud varijanta, ali nisam to nikad koristio pa ne znam da li moze tako.
Imas i na nsw2u i na nxbrew.Zasto Bayonetta 2 ne moze da se nadje ni na jednom od sajtova, znate vec gde?![]()
E hvala ti punoo .. ocigledno ne gledam na dobrim mestima XDImas i na nsw2u i na nxbrew.
Mozes preko online editora napraviti novi, samo popises cega koliko imas i sta si otkljucao i skinesNije hakovan , hmm moram istraziti onda
Auu druze kakvi su ovo sajtovi, ako ja uspem nesto skinuti odavde a da nije virus XDImas i na nsw2u i na nxbrew.
Ja ih koristim(taj drugi)godinama i sve je ok..ima reklama itd ali to kad prodjes dodjes do "cilja"Auu druze kakvi su ovo sajtovi, ako ja uspem nesto skinuti odavde a da nije virus XD
kad si poslednji put disablovao ublock?Kakav virus ? Skidao sam sa oba vise puta nikada nikakvih problema.
kad si poslednji put disablovao ublock?![]()
Bataljujem ja ovo, salje me na neki ouo.io , potvrdim na sam human, salje mi neki link , kopiram link i skine neki setup.exe sto bogte pitaj sta je. A reklama mali milion. I non stop trazi da u chrome ubacim neki dodatak, od onih add on