• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch Switch emulacija - Yuzu, Ryujinx

Zna li neko laicki da mi kaze, sad kad ima dosta dobrih, razvijenih emulatora za Switch i recimo izadje neka nova igra, tipa BOTW 2, koliko bi po nekoj proceni trebalo vremena da se ta igra pojavi na emulatoru u playable stanju?
Par nedelja max. A verovatno ce biti playable i pre zvanicnog relase-a :D

Zna li neko laicki da mi kaze, sad kad ima dosta dobrih, razvijenih emulatora za Switch i recimo izadje neka nova igra, tipa BOTW 2, koliko bi po nekoj proceni trebalo vremena da se ta igra pojavi na emulatoru u playable stanju?
Shin Megami Tensei V i zadnji pokemoni(i prezadnji) su radili odmah na emulatorima

Džojped pod obavezno za igranje, mani se M&K kombinacije. A ako nemaš kršten džojped, ima uvek na KP povoljno da se nađu Xbox One džojpedi itd.

Imam dobar dzojped vec godinama, ranije sam igrao na m&k samo zato sto sam navikao i lakse mi da se prilagodim, ali gde mora dzojped, tu uvek picim sa njim.
Uskoro cu da uzmem i neki novi, bezican, pa ce biti jos bolje.

Kida Switch emulacija, bukvalno sve radi day one i jos uglavnom odmah ima i 60fps patch.
A optimizacija je vrhunska bukvalno i low tier cpu/gpu fura sve glatko.

Jbm li ga, ne znam što ja onda stalno imam neki stutter. Nije neigrivo, ali iritira.

@s_hyperion
Pa povremeno imas shader cache "stutter" ako na to mislis, ali je skoro neprimetan i sto vise igras igru sve manje ga ima.

Ako nije to onda ne znam, ja zadnji put kada sam probao je veoma fino radilo sve.

Potpuno sam se ovih dana fokusirao na emulaciju Switch igara. Osposobio sam Luigy Mansion 3 koji mi uglavnom radi u 60 fps-a. Ima nalo problema sa svetlom i refleksijama od baterijske lampe ali u principu radi odlicno. Definitivno jedna od best looking Switch igara. Za Super Mario Odiseju sam rekao da radi odlicno. Ima taj mali bag jer igra zna da creshuje kada sa brodom ides na drugi svet, odnosno u interakciji sa cappom i prilikom bacanja kappe na dinosaurusa. U tim situacija samo stavite "undock", spustice rezoluciju na trenutak ali emulator nece puci. The legend of Zelda Link awekening isto radi odlicno u 60 fps. Imao sam problem sa Chain Chomp-om glichem ali sam to ispeglao. U svakom slucaju naredni period je rezerisan za fantasticne Nintendo igre.:D
Koji procesor i graficku imas?

Ovaj Yuzu je najbolja stvar ikada od emulatora, ovo sve sljaka full. Metroid Dread, Kirbi novi, Mario Kart, samo ovo bi me izaslo min 15.000din , ovako za dz i jos bolje.. zao mi sto tek sad skontao koliko je ovo dobro

Ovaj Yuzu je najbolja stvar ikada od emulatora, ovo sve sljaka full. Metroid Dread, Kirbi novi, Mario Kart, samo ovo bi me izaslo min 15.000din , ovako za dz i jos bolje.. zao mi sto tek sad skontao koliko je ovo dobro
Switch emulacija jeste najbolja, ali ni RPCS3 ne zaostaje bas puno, svakako ima vrhunskih emulatora i da, jesu najbolja stvar ikad.
Bas sam se lepo izigrao Nintendo igara, nikada nisam video toliku glatkocu, a jos cepa u 4K, sto nije moguce ni na samim originalnim platformama :D

Komotno možeš meni prodati kolekciju 😂

Previse sam hvalio ovaj emulator, u Kirbiju crashuje mi non stop posle 10min

PS: uspeo sam podesiti, sad nije crashovalo. Ako moze jedan savet koja podesavanja i dal su ova dobra, graficka je Nvidijina, stavio sam Vulkan, accuracy level na normal, ono multicore za cpu i ne znam jel jos nesto bitno?

Last edited:
Back
Top Bottom