• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch Switch emulacija - Yuzu, Ryujinx

Previse sam hvalio ovaj emulator, u Kirbiju crashuje mi non stop posle 10min

PS: uspeo sam podesiti, sad nije crashovalo. Ako moze jedan savet koja podesavanja i dal su ova dobra, graficka je Nvidijina, stavio sam Vulkan, accuracy level na normal, ono multicore za cpu i ne znam jel jos nesto bitno?
Ovaj lik zna sve zivo o podesavanjima, pretrazi mu kanal - https://www.youtube.com/c/BSoDGaming/videos

Ovde imas modove:

Ovde imas kompatibilnost i dodatna podesavanja za igru kad udjes na datu igru:

Jel moguce nekako prebaciti save game sa Switcha na Yuzu emulator? Poceo sam Breath of the wild a na konzoli sam poprilicno odmakao a nastavio bih igru na PC-ju i emulatoru, jer razlika u prikazu slike je kao dupe i oko.. neverovatno koliko dobro izgleda igra preko emulatora

Jel moguce nekako prebaciti save game sa Switcha na Yuzu emulator? Poceo sam Breath of the wild a na konzoli sam poprilicno odmakao a nastavio bih igru na PC-ju i emulatoru, jer razlika u prikazu slike je kao dupe i oko.. neverovatno koliko dobro izgleda igra preko emulatora
Ako imas hakovan switch mozes preko checkpointa da eksportujes save game za svaku igru i samo kopiras posle na disk.
Za legit nacin nisam siguran, znam da ima cloud varijanta, ali nisam to nikad koristio pa ne znam da li moze tako.

Ako imas hakovan switch mozes preko checkpointa da eksportujes save game za svaku igru i samo kopiras posle na disk.
Za legit nacin nisam siguran, znam da ima cloud varijanta, ali nisam to nikad koristio pa ne znam da li moze tako.
Nije hakovan , hmm moram istraziti onda

Kakav virus ? Skidao sam sa oba vise puta nikada nikakvih problema.

Bataljujem ja ovo, salje me na neki ouo.io , potvrdim na sam human :oops: , salje mi neki link , kopiram link i skine neki setup.exe sto bogte pitaj sta je. A reklama mali milion. I non stop trazi da u chrome ubacim neki dodatak, od onih add on

*ebo tities svoje , klikcati ko debil u praznu povrsinu dok sve moguce reklame poiskacu i kad prestanu onda moze :D
Hvala svima na pomoci. Skida se trazena Bayoneta. I gruntu i Gohanu na direkt linkovima sto su poslali ❤️

Cekaj da li je stvarno moguce da ne koristis adblock ? Ja bukvalno nijednu reklamu/popoup nisam imao :D

Pravac na dl :P

i ovo

Back
Top Bottom