• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Suicide Squad: Kill the Justice League

Da je po svim kriterijumima igra fantasticna, bila bi i dalje bila kontraverzna zbog price.
Da, bila bi kontroverzna, ali bi barem valjala po drugim kriterijumima koji takođe čine igru, a najbitniji od njih je gameplay. Da sa te strane igra ima šta da pobudi, mnogi igrači bi prešli preko kontroverzne priče, neki bi je i u potpunosti zanemarili i uživali u gameplay-u, misijama i drugim elementima u igri koji valjaju. Ali osim što je kontroverzna po pitanju priče, loša je po svim ostalim kriterijumima.

Last edited:
Samo je onda pitanje gde su ljudi koji su pisali Arkham Asylum i Arkham City
Osnivaci studija su otisli 2022.

Prave novi studio. Verovatno imaju spreman koncept za igru i osiguranu investiciju.

426230262_1575580946317280_7646268628452496467_n.png

🤣

ja verujem da ih je WB naterao da naprave ovako nesto al sad je kasno traziti krivca,po meni ni BioWare nije toliko zeznuo frencizu sa andromedom ko Rocksteady sa ovom igrom..Is it too much to ask for Justice League game?or at least Superman game?

Verovatno i u gamingu postoji ono što zove failing upwards, kad napredujes u top management na osnovu konekcija i poznanstava, iako su ti krš proizvodi

Osnivaci Rocksteady-a su oformili novi tim, tako da pitanje je kakvu leadership podrsku ce ovi sto su ostali sa Suicide Squad-om dobiti. WB je najavio da hoce da se fokusiraju na svoje IP-ove, mislim da ce ipak da ih uposle na necem novom.

ko ima amazon prime gaming, može za džabe da claimuje na epic store...

Back
Top Bottom