• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Suicide Squad: Kill the Justice League

Je-zi-vo na šta liči igra. 😬 Arkham Knight i dan danas izgleda fenomenalno, ali ovaj SS... 🤢 Arkham City koji je još starija igra od Knight-a takođe odlično izgleda, pravo grafičko remek delo za SS. A koliko vidim i po pitanju gameplay-a je igra srozana u odnosu na Batman igre. Tuga koliko se Rocksteady ofucao za ovih devet godina koliko je prošlo od AK-a, ostala samo bleda senka. 😔 Bitno da su strpali i Ray Tracing u igru, 'ebo ih isti, a čak i njegova implementacija u igri je 💩.

Je-zi-vo na šta liči igra. 😬 Arkham Knight i dan danas izgleda fenomenalno, ali ovaj SS... 🤢 Arkham City koji je još starija igra od Knight-a takođe odlično izgleda, pravo grafičko remek delo za SS. A koliko vidim i po pitanju gameplay-a je igra srozana u odnosu na Batman igre. Tuga koliko se Rocksteady ofucao za ovih devet godina koliko je prošlo od AK-a, ostala samo bleda senka. 😔 Bitno da su strpali i Ray Tracing u igru, 'ebo ih isti, a čak i njegova implementacija u igri je 💩.
Licno mislim da je scenario gori i veci problem od svega sto si napisao 😑

Licno mislim da je scenario gori i veci problem od svega sto si napisao 😑
Takoe, svakako da grafika nije najveći problem ove igre, ima ih gomila i ne vredi ih ni nabrajati pojedinačno. Ukratko rečeno igra je trash, katanac na bravu Rocksteady studija (i ovako tu više nema ni R od onog Rsteady-ja koji je radio na Arkham igrama) i idemo dalje.

Neka neko napravio filmic na youtube sa svim cutscenama one su jedino sto valja iz igre, character rendering i mocap u tim real time animacijama je vrhunski, ostatak je na nivou Avengers igre koja je dobila katanac na servere vrlo brzo :/

Gledam sada snimke i ne kapiram o čemu pričate što se tiče grafike. Skinuli su "gloss" i smirili boje. Pored toga smirili su seksualiziciju Harley Quinn. Sem toga grafika je odlična samo što su išli na realizam a ne na dizajnerski utisak. Za ostalo ne mogu i ne želim da komentarišem ali grafički igra je tehnički napredovala samo je dizajnerski manje upečatljiva (verovatno namerno).

Mislim da niko ne moze da kaze da dizajn i grafika u Arkham triologiji nije dala fanovima, tacno ono sto su ocekivali od Gotham-a.

Ovde je izazov bio skroz drugaciji. Prvi, za Gotham imamo mnogo jasniju sliku sta treba da bude, nego za Metropolis. Drugo, ovo je post apokalipticni Metropolis. Da li je dobro odradjeno po stranu, ali radije bi se vratio u Gotham, nego u ovaj Rage 2 svet. Razumem da su drugi karakteri i setup, ali kad toliko puta kazes (i u samoj igri) da je ovo nastavak Arkham triologije, cak i da ovaj novi punk setup tacno odgovara karakterima, prosto nisu ispunjena ocekivanja sa graficke i dizajn strane.

Ste se "sexynessa tice" - U snimku ako se ne varam, je DLC za Harley Quinn u Arkham Knight-u, i koristi recikliranu Catwoman animaciju i krece se tako, ja bi pre rekao cudno nego sexy. U svakoj Arkham igri su promenili kako izgleda Harley. Ne znam koliko se secate, ali u Arkham Asylumu, model izgleda kao da ga je radila NetherRealm ekipa.

Harley je mlad karakter, eksperimentisu. Od kad je Rocksteady krenuo da radi na njoj, prosle je isto vremena od premijere u batman crtanom, koliko i do ove najnovije verzije! Promenila je personality, aligment, sexualnu orijentacija, kostime i timove nekoliko puta u poslednjih 10-15 godina.

I budimo realni... u 2024 ne bi rizikovali sa modelima Catwoman i Poison Ivy koji su korisceni u Knight-u...

Ali, imamo ovo! Progres!

Razlika je što je ovo napisano kao šala i shvata se kao šala. Naravno trebalo bi da isto važi i u drugom pravcu i voleo bih da su to i uradili unutar igre. Možda čak i da je očekivala pa ima one električne "buzzere" na guzovima. I onda "twist" na "twist" deathstroke nosi izolacionu rukavicu. Trebalo bi da je šala šala bez obzira na protagoniste.

Last edited:
Razlika je što je ovo napisano kao šala i shvata se kao šala. Naravno trebalo bi da isto važi i u drugom pravcu i voleo bih da su to i uradili unutar igre. Možda čak i da je očekivala pa ima one električne "buzzere" na guzovima. I onda "twist" na "twist" deathstroke nosi izolacionu rukavicu. Trebalo bi da je šala šala bez obzira na protagoniste.
Jel kad Bumerang izvadi spravu i Harley salutira isto sala?

Ocigledno su nam razlicite stvari smesne.

Jel kad Bumerang izvadi spravu i Harley salutira isto sala?

Ocigledno su nam razlicite stvari smesne.

Ne mislim da je to šala. Takve stvari se obično koriste da se pokaže da je lik neotesana strvina. Ili likovi u zavosnosti od reakcija drugih. Ono što bi moj scenario činio šalom je prethodno ponašanje Harli. Da nije osveta ne bi bilo smešno.

Jel neko od vas igrao igru, ili samo kukate?

Nisam igrao igru nisi imam želju da je igram.

Last edited:
Jos pre godinu dana se videlo da ce Gotham Knights ipak ispasti bolja igra.

1f642.png

Ne kukamo nego iznosimo mišljenje na osnovu onog što smo videli u ovim videima (ovaj najviše), a to što smo videli dovoljno je da ne želim(o) ni da je probamo, a ne igramo.
Da je po svim kriterijumima igra fantasticna, bila bi i dalje bila kontraverzna zbog price.

A, sta je tacno poenta price? Shock value?
Ne znam sta su smatrali da je ciljna grupa? Definitivno ne hardcore fanovi Batmana i Arkham igara.
Skroz su ubili (stripski) narativ. Uopste nije problem da zagine glavni/bitan lik, ali ovde kao da je bila poenta da to uradimo na najgluplji moguci nacin, da sve sto su pre uradili, ili za sve sto su vazili da probamo da ponistimo?

I ne, nemam problem sa "kill the justice league", kao sto rekoh Injustice mi ima zabavan setup, ali ovo mi je stvarno besmisleno?
Nemam nikakvu zelju ovo da igram... (iako sam ocigledno fan arkham serijala)

Sada kada sam napokon odgledao video deluje kao da je njihovo znanje o likovima zasnovano na internet mimovima stoga i imaju toliko respekta prema njima. Samo je onda pitanje gde su ljudi koji su pisali Arkham Asylum i Arkham City

Last edited:
Back
Top Bottom