• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Suicide Squad: Kill the Justice League

“We’ve made the difficult decision to delay Suicide Squad: Kill The Justice League to spring 2023,” Rocksteady Studios creative Director and co-founder Sefton Hill said in a tweet. “I know a delay is frustrating, but that time is going into making the best game we can. I look forward to bringing the chaos to Metropolis together. Thanks for your patience.”

Bas su okasnili sa novom igrom, osam godina je proslo od Arkham Knight-a. Pogledi na Suicide Squad su bili OK ali nista posebno, i sada ovo...

Koji pakao. I dalje mi Gotham Knights bolje deluje (jos nisam igrao).

ms4jrz.gif

Last edited:
Samo je falilo da su u hodu poceli da grade i da bude Fortnite 1/1. Ne mogu da opisem recima koliko mi je ovo uzasno. Rocksteady sto nam je podario dobre Batman igre, fala im za to i to je kraj izgleda...i oni su sad potpali pod ovaj trend trash igara.

Bolje da odloze nego da pustaju igru sa problemima. Mada ovo je zaista bilo jako agresivno odlaganje, SoP pa par dana kasnije naglo otkazivanje ovogodisnjeg launcha.

Najavili su 2. februar jos kada su odlozili igru pre pola godine, imas postovano iznad.

Pogledah ovo, izgleda "bolje". I dalje je full akcija ali smanjili su jaku live service promociju [makar za sada]. Verovatno ce polivati igrace besplatnim stvarima za pocetak.

Lose i dalje. Igru ne mogu iz korena promeniti, jedino maskiraju live service. Grafika zastarela (u4 u 2024god wtf), gomila glavnih ljudi iz Rocksteady-ja su napustili studio...ovo nece izaci na dobro,potpisujem :) Kao sto su prosli Avengersi i Gotham Knight , pridruzuje se i ovo njesra

Meni ovo uopšte ne izgleda loše, kvalitetno je odrađeno, ali su game loop i cela poenta igre problem.

Back
Top Bottom