• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Suicide Squad: Kill the Justice League

Miller confirms all post launch characters for Kill the Justice League.

Source:

Season 1: The Joker
Season 2: Victoria Fries
Season 3: Lawless
Season 4: Deathstroke

These are only the post launch characters for the FIRST year of the game.

"Spojlovao" sam se i ja. Kakav shitshow od igre :D
Znaci Diablo Immortal/4 dev cycle je bio masterful u odnosu na ovaj izmet.

Igra je smestena u isti univerzum gde Arkham Asylum, Arkham City (, Origins) i Arkham Knight i ovde umesto Batmana vodim ove 4 unfunny seljacine?
Bio sam ubedjen da je ovo skroz drugi univerzum, ali ipak nije.

Ko je radio scenario za ovo Phoebe Waller-Bridge ili Rian Johnson?

Stvarno ne razumem sta je poenta? 100+h sati sam uzivao u omiljenom superheroju, da bi mu (im) ovo uradili.
Zasto?

Usput Injustice mi je bio zaban. Ali, ovo mi je totalno WTF!?

Cak i ovi dodatni likovi? Who cares?
Mr Freezova zena? Cerka od Deadshot-a? Da li su realni?

@Antique
Nisam ni komentarisao razvoj. Arkham Knight je vec bio problematican od 2011 do 2015, gde su kasnili samo godinu dana. Ovo od 2015 do 2024 je tek problematicno.

Last edited:
@Antique
Nisam ni komentarisao razvoj. Arkham Knight je vec bio problematican od 2011 do 2015, gde su kasnili samo godinu dana. Ovo od 2015 do 2024 je tek problematicno.
Kad sam govorio o problematicnom razvoju, vise sam mislio na konstantnom i raznovrsnom negativnom publicitetu koji je igra imala u periodu tokom razvoja i pred izlazak. Marketing tim je bas zakazao, a i sami dev-ovi svakako nisu pomogli situaciji nekim odlukama.

Nekoliko godina radili na igri koja je otkazana, počeli ovo, prošli kroz koronu u međuvremenu, i eto.

Schrier sa Bloomberg-a kaze da nisu radili na Superman igri. Ko zna sta je to bilo, i da li im je WB naredio da se bace na Suicide Squad.

Da li sam ja jedini ovoliko razocaran?

Popis*** su se po legacy-iju. Bukvalno su se i u igri popis*** po legacy-iju.

Krenuo sinoć da igram. Početak je totalno souless. Dosta podseća na Marvel Avengers taj introduction deo. Mislim pucanje je fun, ali to je to. Ostalo mi izgleda bukvalno kao da igram beta verziju nečega, ne znam, bez duše nekako, bukvalno ne znam bolje da objasni od toga.

Morao da prekinem na kraju tutorijala jer me baš smorio odmah početak. Ne znam ni ja šta sam očekivao, ali ovo nisam definitivno. Nadao sam se da će mi se nešto svideti.

Koliko je Arkham Knight totalno atmosferična igra, toliko je ovo... totalni meh.... Kao da nije isti studio.

Znaci tek sam sad saznao detalje iz kampanje...
Auf.

Suicide Squad: Kill the Rocksteady

1f972.png

Back
Top Bottom